Connect with us

stoplekto

Η σπουδαία γιορτή του Αετού Κορυδαλλού

Published

on

Είναι θεσμός πλέον οι εκδηλώσεις του Αετού Κορυδαλλού . Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα ο σύλλογος πραγματοποίησε την γιορτή του κόβοντας και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Παραβρέθηκαν από την Δημοτική Αρχή Κορυδαλλού ο Δήμαρχος Στ. Κασιμάτης και οι Γ. Μακρινός, Κ. Βράκας, Θ. Μερεντίτης, Μ. Λώνας, Π. Γερακάρης , Ι. Μελάς .

Από την ΕΠΣ Πειραιά το παρών έδωσαν οι Ι. Σπάθας , Π. Λαπατάς, Ι. Ποντίκης (που παρουσίασε με τον γνωστό ανεπανάληπτο τρόπο την εκδήλωση),Π. Νταλάκος  καθώς και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΠ και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Ν. Ανασόπουλος

Παρόντες ο πρόεδρος της Ένωσης Βετεράνων ποδοσφαιριστών Κ, Τσίρμπας και ο πρώην  Ν. Σιδηρόπουλος .

Από σωματεία ήταν εκεί η Προοδευτική ( Κατσαρός, Λιθόπουλος) Ερμής ( Πρέκας) ΑΟ Κορυδαλλός ( Λεκάκης) Δίας ( Ταμβάκης, Μαυραντζώτου) Αστυπάλαια( Νικολάκης) Αστέρας Νίκαιας( Τσιτούρας, Σκανάτοβιτς), Δόξα Πειραιά( Πικραμένος) .

Οι παλαιοί πρόεδροι του συλλόγου Σπ. Κοντούλης, Γ. Βαγγέλης.

Τιμήθηκαν ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Κορυδαλλού στο πρόσωπο του Γ. Μακρινού , ο παλαιός ποδοσφαιριστής και προπονητής του συλλόγου Ν. Ηλιαδάκης , η μητέρα τριών αθλητών της ομάδας Θ,. Χονδρού , η μη κερδοσκοπική εταιρία « Αλληλεγγύη» .

*Στην ομιλία του ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Μπούγας ευχαρίστησε τους χορηγούς φροντιστήρια Νικολάου, τα ΙΕΚ Ξυνή, τα ζαχαροπλαστεία SWEET , τις εταιρείες ΟΠΤΟΝΕΤ  και ΕΜΙΚΑ .

Τον απολογισμό της χρονιάς έκανε ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Μπούλιαρης ενώ για τις Ακαδημίες μίλησε ο τεχνικός Διευθυντής Κ. Λαζάρου .

*Χόρεψε παραδοσιακούς χορούς το συγκρότημα «Ηγέχορος ».

*Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αείμνηστου παράγοντα της ομάδας Στάθη Ανασόπουλου

  • Παίχτηκε βίντεο με τις δραστηριότητες του συλλόγου . Μια καταπληκτική δουλειά του Ντίνου Λιορεΐση .

ekd-aetos9 ekd-aetos8 ekd-aetos7 ekd-aetos6 ekd-aetos5 ekd-aetos4 ekd-aetos3 ekd-aetos2 ekd-aetos1