Connect with us

stoplekto

Published

on

Πειραιώτικα

Η συζήτηση που είχαμε με τον αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη την Κυριακή, έβγαλε ειδήσεις . Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες τώρα  . Η υπόθεση για την ανακατασκευή του γηπέδου  στο  ΣΕΦ βρίσκεται στο τέλος της .Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πέσουν και οι υπογραφές. Σε καλό δρόμο βρίσκεται και η δημιουργία αθλητικών γηπέδων στα Λατομεία Κορυδαλλού, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα κλείσει το γήπεδο Περάματος για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα. Βέβαια αυτή η χρονική στιγμή δεν είναι και η πλέον κατάλληλη αφού ξεσπιτώνονται σωματεία , αλλά μπροστά στην κατασκευή τόσο σημαντικών έργων, αυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα….

Ο απόηχος   από τον αγώνα  Ερμή – Χαραυγής συνεχίζεται . Ανακοίνωση χθες των Κορυδαλλιωτών  απάντηση σήμερα από τον Πτερνέα , και προσωπική δήλωση του Κώστα Πρέκα. Δήλωσε λοιπόν ο πρόεδρος του Ερμή : «το ποδόσφαιρο είναι το ωραιότερο άθλημα γιατί έχει χαρές και λύπες αδικία και τύχη νίκη και ήττα …… εμείς την Κυριακή από το πρωί στην κατάμεστη αίθουσα στην κοπή της πίτας έως το απόγευμα  στον αγώνα γευτήκαμε όλα αυτά τα συναισθήματα …. εγώ προσωπικά και όλη η διοίκηση και η οικογένεια του Ερμή δίνουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και στον προπονητή μας για το ήθος και την αγωνιστικότητα τους !!!!! τώρα στα δύσκολα θα είμαστε όλοι μαζί γεροί δυνατοί ενωμένοι γιατί είμαστε  οι καλύτεροι και το αποδείξαμε !!!!!!!!! θα πάμε ως το τέλος !!!!!»

Με επιστολή που μας έστειλε ο  Πρόεδρος του Αστέρα Νίκαιας Βασίλης Τσιτούρας αναφέρει : «Αισθάνομαι την ανάγκη να Ευχαριστήσω την ΕΠΣΠ, για την αρωγή της, σε υπόθεση έκδοσης δελτίου ποδοσφαιριστή μας και ειδικότερα τους Νταλάκο Παναγιώτη, Δαρζέντα Μάνο και Σοφία Βλαχάκου.»

Από χθες λειτουργεί και πάλι η καντίνα στο γήπεδο της Χαραυγής . Την διαχειρίζονται οι Ανδρέας Δημόπουλος και Δημήτρης Δυναμίδης…..