Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Θριαμβος Αθηνών-Ηράκλειο 2-3 (2-2 καν. διαρκεια)

Published

on

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πανηγύρισε το Ηράκλειο που επικράτησε με 3-2 στην παράταση του Θριαμβου Αθηνών.

Αμφότερες οι ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές όμως έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Μόλις στο 1′ έγινε το 0-1, οταν ο Σπυριδακης εκμευαλλεύτηκε το λάθος στην αντίπαλο άμυνα και με σουτ άνοιξε το σκορ.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση με τον Γουργιώτη στο 8′ να σουτάρει έξω από την περιοχή και να νικάει τον Παφίλη γράφοντας το 1-1.

Στο 15′ η κεφαλιά του Σπυριδάκη βρήκε σε ετοιμότητα τον Κουνέτα ενώ στο 17′ το σουτ του Ταση σταματησε στην αγκαλιά του Παφιλη.

Στο 30′ το Ηρακλειο έγινε το 1-2, οταν μετα από κόρνερ ο Μπακαδήμας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και ο Κραψίτης με σουτ μέσα από την περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-2.

Στο 37′ έγινε το 2-2, όταν ο Σπυρόπουλος με εκπληκτική έμπενυση έκανε τη σέντρα σουτ η μπάλα πήρε περιέργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Παφίλη.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα το ματς να οδηγηθεί στην παράταση.

Εκεί στο β’ ημίχρονο το Ηρακλειο έδειξε περισσότερη θέληση και με γκολ του Κατσουλη στο 115′ πηρε την πρόκριση

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Χρήστος Τάσης) Κουνέτας, Κονιαρης (75′ Μπούζης), Ζαρκαδούλα, Σπυρης, Σταλμπουτζής, Ασημακόπουλος, Σπυρόπουλος, Σχουλλής (54′ Δρακας), Τασης, Γουργιώτης (66′ Ζαφειρης), Καλουμένος (54′ Ζευκιλης).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Νικος Παπαρούνης) Παφίλης, Μέρτκολα, Κατσούλης, Τούμπας, Μπακαδήμας, Δήμας (58′ Αναγνωστοπουλος), Κραψίτης (71′ Φερεντινος), Τσάτσος, Σπυριδάκης (60′ Γκουγκας), Αντωνόπουλος, Γιαννίκος (46′ Χρηστου).