Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έγινε χθες η συνέντευξη του Μιχάλη Θεοδοσιάδη

Published

on

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η συνέντευξη τύπου του Θρίαμβου Χαϊδαρίου στην οποία μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης .

Ο κ. πρόεδρος αναφέρθηκε κατά κύριο λόγο στην ταλαιπωρία που υφίσταται το ποδοσφαιρικό τμήμα του Θριάμβου εδώ και καιρό, δείχνοντας τη έντονη δυσαρέσκεια του. Μάλιστα, απέδωσε ευθύνες κατά της Δημοτικής Αρχής και συγκεκριμένα σε Αντιδήμαρχο Αθλητισμούπου δεν έχει καταφέρει να φέρει σε πέρας το πρόγραμμα προπονήσεων.

Για τον εγωισμό και τα προσωπικά ενός άλλου αντιδημάρχου και των φίλων του που όποτε μαλώνουν μεταξύ τους φέρνουν και άλλα σωματεία!!! Όταν έφεραν τον Αστέρα αυτοί οι άνθρωποι υποσχέθηκαν ότι όντως τα σωματεία είναι πολλά και δεν επαρκούν τα γήπεδα και δεν θα φέρουν άλλο.

Κι όμως στην πρώτη τους θητεία στο Δήμο έχουν φέρει ήδη δυο νέα ποδοσφαιρικά σωματεία ενώ δεν υπάρχει γήπεδο για τις ήδη υπάρχουσες ομάδες. Το καλοκαίρι, ο Κρόνος Αιγάλεω άλλαξε ονομασία και Δήμο και έγινε « Λύκοι Χαϊδαρίου» που πήραν ώρες στο Τ.Χαραλαμπίδης .

Όπως είπε ο κ. Θεοδοσιάδης , από τότε είχε τονίσει ότι το πρόβλημα στο γήπεδο θα γίνει μεγαλύτερο , αφού δεν υπήρχαν οι εγγυήσεις από τον δήμο.

Να θυμίσουμε από το καλοκαίρι ..η ανδρική ομάδα του Θριάμβου Χαϊδαρίου αναγκάστηκε να πληρώσει γήπεδο για να έχει την καθημερινή της προπόνηση.

Κανέναν από αυτούς δεν ένοιαξε…

Να θυμίσουμε επίσης ότι από το Σεπτέμβριο οι γονείς των ακαδημιών του συλλόγου δεν ήξεραν αν θα κλείσει το γήπεδο η όχι ….

Κανέναν από αυτούς δεν ένοιαξε…

Να θυμίσουμε ότι τον Οκτώβριο ζητούσαν οι γονείς των ακαδημιών απεγνωσμένα να μάθουν τις ημέρες και το ωράριο για να τακτοποιήσουν τα καθημερινά τους προγράμματα ….

Καμία υπεύθυνη απάντηση..   Κανέναν από αυτούς δεν ένοιαξε…

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι οικογένειες των αθλητών μας έχουν αλλάξει ήδη 3 φορές προγράμματά και μάλιστα το τελευταίο ακυρώθηκε μια μέρα μετά ε αφού στάλθηκε στις ομάδες. « Όλα αυτά βέβαια έχουν αγανακτήσει τους γονείς της ακαδημίας μας…τα παιδιά μας ..τα σωματεία ,…. » Τόνισε ο κ. Θεοδοσιάδης και κατέληξε : «Όσο σωστή και επαγγελματική κατάρτιση και να έχουμε στην ομάδα μας αυτό δεν λειτουργεί θετικά . Αυτό που συμβαίνει στο δήμο Χαϊδαρίου είναι προκλητικό και έχει φέρει στα όρια και σε πολύ δύσκολη θέση τα σωματεία που επι πολλά χρόνια είναι στη πόλη μας.

Με ψέματα και υποσχέσεις δεν χτίζεται το αύριο των παιδιών μας»

Οι κινήσεις όμως του Θριάμβου Χαϊδαρίου δεν σταματούν εδώ .

Ο πρόεδρος  κ. Θεοδοσιάδης και το  ΔΣ. δεν θα αρκεστούν μόνο σε μια συνέντευξη τύπου . Στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν και άλλες κινητοποιήσεις γύρω από το σοβαρό αυτό θέμα με διάφορους τρόπους…..