Connect with us

stoplekto

Τρένο οι Τράχωνες 2-1 την Μύκονο…

Published

on

Oι Τράχωνες επικράτησαν με 2-1 της Μυκόνου και σκαρφάλωσαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι γηπεδούχοι έμεινα για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητοι, σπάζοντας ταυτόχρονα το αήττητο σερί  των φιλοξενουμενων για οκτώ αγωνιστικές.

Οι Τράχωνες μόλις στο 13’ με τον Γούλα άνοιξαν το σκορ 1-0. Μετά την επίτευξη του τέρματος οι γηπεδούχοι δεν επαναπαύτηκαν και συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με αποτέλεσμα να βρουν δίχτυα με τον Γιαννιτσανάκη στο 26’ να κάνει το 2-0 και να δίνει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στο 45’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτι του Παπασταθόπουλου ,στο πέναλτι υπέπεσε ο Βαγγελάκος που ανέτρεψε τον Μουλλάκη μέσα στην περιοχή και μάλιστα αντικρίζοντας και την κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι Μάμμη . Στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν και το 2-1 έμεινε ως τελικό αποτέλεσμα.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Βαγγελάκος, Κορτσινίδης, Ντεντόπουλος, Παπαναγόπουλος (76′ Κορδός), Δρακοντίδης, Χατζής, Καλλιπολίτης, Χριστόπουλος (46′ Κάρδαρης), Γιαννιτσανάκης, Γούλας, Χουστουλάκης (45′ Καραβατάς)

ΜΥΚΟΝΟΣ: Μανταφούνης, Μπαλής (78′ Βαλαμούτης), Ξένος, Ζουγανέλης (48′ Χύσα), Θεοδώρου, Κουκάς, Αργυρίου, Μουλλάκης (72′ Τσάλμας), Πανέτας, Παπασταθόπουλος, Αλεξανδρόπουλος

Επιμέλεια: Kυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply