Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εύκολο πρωινό για την ΑΕ Ηρακλείου, 5-0 τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Published

on

Εύκολο πρωινό είχε το Ηράκλειο σήμερα αφού για τον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ επικράτησε με 5-0 του Θρίαμβου Χαϊδαρίου των πολλών προβλημάτων.

Το συγκρότημα του Άγγελου Καρύδη ήταν καλύτερο απέναντι σε μια ομάδα που πήγε στα βόρεια προάστια με μόλις 12 παίκτες δείγμα της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στο σύλλογο.

Στο 30′ μετά από πάσα του Τελχάι ο Σπυριδάκης με σουτ έκανε το 1-0. Στο 32′ ο Τεχλάι με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των νερατζούρι. Στο 52′ μετά από φάουλ ο Τούμπας πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και έκανε το 3-0, με τον Τσακλάνο στο 65′ μετά από πάσα του Αντωνόπουλου να κάνει το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 71′ ο Αντωνόπουλος.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα των βορείων προαστίων που βρίσκεται στην 6η θέση με 42 βαθμούς συγκατοικώντας με το Παλαιό Φάληρο, ενώ σε… μπελάδες βρίσκεται ο Θρίαμβος που παρέμεινε στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη με την Δάφνη που έχει 21 βαθμούς να έχει ματς λιγότερο.

Πλέον, οι Χαϊδαριώτες θα πρέπει να αλλάξουν αγωνιστική εικόνα, κάτι που είναι δύσκολο, εάν θέλουν να κερδίσουν την παραμονή στην κατηγορία.

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Άγγελος Καρύδης) Ντάλλας, Μέρτκολα (61′ Κοσμίδης), Θερμός (18′ λ.τρ. Τελχάι), Τούμπας, Γκόλιας, Χρήστου, Κοντόσταυλος (57′ Λιαπίδης), Τσακλάνος, Σπυριδάκης (80′ Κατσούλης), Αντωνόπουλος, Αυγουστάτος.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Φανουργιάκης, Δάρρας, Αγγέλου, Κορδάς, Μπάκας, Τσιούλος, Μπανιάς, Φούρλας, Κάραβος, Γκαρδιακός, Τσαγιάννης.