Connect with us

5ος Όμιλος

Επισκοπή-ΑΕ Νεάπολης 6-1

Published

on

Αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο η Επισκοπή διέλυσε την ΑΕ Νεάπολης επικρατώντας με το ευρύ 6-1 έχοντας την καλύτερη επίθεση στον όμιλο.

Το ματς:

Στο 6’ ο Σερβιλάκης σούταρε δυνατά διαγώνια, με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 1-0: Στο 10’ ο Σωπασής εκτέλεσε φαλτσαριστά ένα φάουλ, ο Σαββίδης πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας της Νεάπολης και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ!

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 2-0: Στο 13’ ο Βιέντ με προσωπική ενέργεια από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Φαϊτάκη!

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 3-0: Στο 18’ ο Σωπασής «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Κατσικοκέρης και ο πρώτος σκόρερ της Επισκοπής δεν έχασε την ευκαιρία να πλασάρει από κοντά και να τριτώσει τα τέρματα.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 4-0: Ο Ρικαρντίνιο στο 23’ με ένα στοπάρισμα και σουτ στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας Φαϊτάκη που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

ΓΚΟΛ! 4-1: Ο Φαίτάκης Γ. στο 29’ τροφοδότησε με κοφτή μπαλιά τον Πεταυράκη κι εκείνος δίχως να χρονοτριβήσει με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας το σκορ.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 5-1: Στο 59’ ο Ρικαρντίνιο κέρδισε μια κόντρα, ο Γιόρνταν επωφελήθηκε και με φαλτσαριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στο «Γ» της εστίας του Φαίτάκη.

Καλό σουτ του Γιόρνταν στο 68’ με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 84′ ο Λαζαρίδης σούταρε για να μπλοκάρει ο Φαίτάκης.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 6-1: Στο 92′ ο Λάμπρος Ζαχαρός με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στο “Γ” της εστίας του Φαίτάκη κλείνοντας ιδανικά την αναμέτρηση για την ομάδα του Ρεθύμνου.

Οι διαιτητές: Πατεμτζής (Ηρακλείου). Δασκαλάκης, Μαυρουδής. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι: Ταβλαδωράκης.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Στεφανίδης): Χανιωτάκης, Λαζαρίδης, Σερβιλάκης, Ρούσσης, Σαββίδης, Χαλκιαδάκης (66’ Ζαχαρός), Βιέντ (60’ Τίρα), Σωπασής, Κατσικοκέρης, Ρικαρντινιο, Γιόρνταν (72’ Ματαραγκάσι).
ΝΕΑΠΟΛΗ (Γιαννακάκης): Φαϊτάκης Εμμ., Βολονάκης, Κωνσταντίνου (60’ Φαϊτάκης Ι.), Ζανταλής, Ταβλαδωράκης, Χριστάκης (46’ Νάνο), Τσακάνι, Νοκάι, Φαϊτάκης Γ. Περάκης (78’ Μπιτζανάκης), Πεταυράκης (72’ Ρογδάκης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply