Connect with us

5ος Όμιλος

Κερμενίδης: “Στόχος μας είναι η κατάκτηση του κυπέλλου”

Published

on

Για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΗ κόντρα στον Ρωμανό, για το πρωτάθλημα και την επιτυχία της ομάδας να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά και για τον κόσμο μίλησε στο athelticradio.gr ο Νίκος Κερμενίδης.

Για τον μεγάλο τελικό της  Μ. Τετάρτης αρχικά δήλωσε: “Από την αρχή της χρονιάς στην ομάδα μας έχουμε θέσει δύο στόχους. Ο ένας ήταν η εύκολη παραμονή και ο άλλος η κατάκτηση του κυπέλλου. Αύριο είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς κάθε τελικός έχει τις ιδιαιτερότητες του. Θεωρητικά είμαστε το φαβορί αλλά θα αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα που άξια έχει φτάσει στον τελικό.

Σεβόμαστε τον Ρωμανό και συγχαρητήρια για την πορεία του. Πέρυσι η ομάδα μου έχασε τον τελικό από μια ομάδα Α1 ΕΠΣΗ πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι με σοβαρότητα και συγκέντρωση. Ελπίζω να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι – γιορτή του ποδοσφαίρου, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος του Ηρακλείου και πάνω από όλα να κερδίσει ο καλύτερος. Για εμάς η κατάκτηση του κυπέλλου θα είναι το επίτευγμα της φετινής επιτυχημένης χρονιάς”.

Ενώ έκανε και ένα σχόλιο για το φετινό πρωτάθλημα λέγοντας: “Από την αρχή ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα γιατί το κάθε λάθος πληρώνεται ακριβά. Το πολύ καλό κλίμα μέσα στην ομάδα και η ενότητα πιστεύω ήταν το κλειδί της επιτυχίας πέρα από το καλό ποδόσφαιρο που παίξαμε κυρίως στο δεύτερο γύρο. Μεγάλη βοήθεια είχαμε και από τον κόσμο μας που μας στήριξε και ήταν μαζί μας και στα εύκολα και στα δύσκολα”.

Κλείνοντας ο έμπειρος μέσος κάλεσε τον κόσμο του Ατσαλένιου να δώσει δυναμικό παρών στις εξέδρες των Αρχανών για να στηρίξει την ομάδα στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι αναφέροντας: “Θέλω να καλέσω τον κόσμο του ΠΟΑ αύριο στον τελικό! Θα είμαστε χαρούμενοι να τον έχουμε κοντά μας για ακόμη ένα παιχνίδι και να πανηγυρίσουμε ένα τρόπαιο”.

Πηγή: athletic radio.gr