Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Διπλή επιβεβαίωση με Αθανασόπουλο, Καράμπελα στην Ελπίδα-Πήρε και Κωστάλα

Published

on

Δημήτρης Καράμπελας και Βαγγέλης Αθανασόπουλος. Δυο ποδοσφαιριστές που έδωσαν τα πάντα πέρυσι προκειμένου ο Ιάσονας Αγίου Φανουρίου να πετύχει το στόχο της παραμονής.

Πακέτο αποχώρησαν από την ομάδα των δυτικών προαστίων και πακέτο αφίχθησαν στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων για να επιβεβαιώσουν το ρεπορτάζ μας.

Ο Αθανασόπουλος αποτελεί έναν πραγματικό ογκόλιθο στη μεσαία γραμμή κάτι που το απέδειξε και πρόπερσι όταν πρωταγωνίστησε με τον Ολυμπιακό Λιοσίων στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ τερματίζοντας στην 2η θέση πίσω από τους Αγιους Αναργυρους.

Ο δε Καράμπελας, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής και τα έχει πάει εξαιρετικά τόσο στον Ιάσονα όσο και στην ΑΕ Μοσχάτου κατακτώντας τον τίτλο πριν από κάποια χρόνια στην Α’ ΕΠΣ Πειραιά, ενώ έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος φορώντας τη φανέλα της εθνικής Κωφών.

Πάντως, στην Ελπίδα θα αγωνίζεται και ο Αντώνης Κωστάλας που την περσινή σεζόν έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα του Κολωνού σημειώνοντας 15 γκολ. Μεταξύ άλλων έχει περάσει από Άφοβο και ΑΕ Περιστερίου και θα βοηθήσει στην γραμμή κρούσης.

Οι τρεις παίκτες βρέθηκαν στο καφέ που διατηρεί στο Ίλιον ο Καράμπελας και υπέγραψαν συμφωνητικό συνεργασίας.