Connect with us

5ος Όμιλος

Ξεκίνησε η Επισκοπή [pics]

Published

on

Ξεκίνησε η Επισκοπή την προετοιμασία της και ξεκίνησε γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες αλλά και όρεξη για πολλή-πολλή δουλειά.

Με 26 ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν παρόντες στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Βαρδινογιάννης» με παρούσα σύσσωμη τη διοίκηση και φυσικά το πενταμελές προπονητικό τιμ, η Επισκοπή έβαλε ήδη πλώρη για νέες περιπέτειες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Δεν ειπώθηκαν πολλά, μονάχα δουλειά. Δεν είναι ώρα έτσι κι αλλιώς για πολλά λόγια αλλά για αφοσίωση σ’ αυτό που θα κάνουν όλοι μαζί.

Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν οι 7 ανανεώσεις (Χανιωτάκης, Γκαβρίλοβιτς, Λαζαρίδης, Νάκας, Καλογεράκης, Χαλκιαδάκης, Σουμπασάκης, οι δύο ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν από πέρυσι (Γκιόκας, Σωπασής), οι δύο που επέστρεψαν μετά τον δανεισμό τους σε Ερμή Ζωνιανών και Καμισιανά Χανίων με τους Ντέιβιντ Ματαραγκάσι και Γιάννη Μανιαδάκη αντίστοιχα και οι 10 μεταγραφές με τους Μάρκο Κουράκη (τερματοφύλακας), Μιχάλη Καρβουνιάρη (κεντρικός αμυντικός), Δημήτρη Μυρθιανό (αριστερός μπάκ-χαφ), Μανώλη Φουκαράκη (αμυντικό χαφ), Κώστα Μαλισσόβα (αμυντικό χαφ), Κώστα Λίμα (αριστερός μπακ-χαφ), Μανώλη Γκελοσάνι (επιθετικός), Θοδωρή Τσιριγώτη (επιθετικός), Βλάση Ανδρικόπουλο (αμυντικός) και Μπράνισλαβ Νίκιτς (μέσος).
Στην «πρώτη» πήραν μέρος και τέσσερις παίκτες που τελούν υπό δοκιμήν με τους, Μανιδάκη, Παπαντωνάκη, Ξεπαπαδάκη και Νικηφόρο. Από την Επισκοπή 2010 ακολούθησε την προπόνηση ο Ποθουλάκης.

 

Το προπονητικό τιμ και το νέο μέλος από την Πορτογαλία

Πενταμελές είναι το προπονητικό τιμ της ομάδας μας αφού, εκτός του Α’ προπονητή, Γιάσμινκο Βέλιτς, του συνεργάτη του, Ράικο Γιάνγιανιν, του προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργου Χαρλαύτη και του φυσικοθεραπευτή Βασίλη Οκονομίδη προστέθηκε ένας ακόμη που αποτελεί προσωπική επιλογή του κ. Βέλιτς. Πρόκειται για τον Αλεξάντερ Λίμα Ριμπέιρο.

Η πρώτη προπόνηση

Αφού γνωρίστηκαν οι προπονητές με τους ποδοσφαιριστές (ο κ. Βέλιτς είχε μια ολιγόλεπτη ομιλία με όλους στο κέντρο του γηπέδου), ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση η οποία περιείχε τρέξιμο, ασκήσεις με μπάλα και «5-2», οι τερματοφύλακες ταυτόχρονα μπήκαν σε ασκήσεις όπου εμπεριείχαν αρκετή δουλειά με τα πόδια και έπειτα ξανά, λίγο τρέξιμο ως ότου έρθει ένα 20λεπτο πρώτο οικογενειακό διπλό.

Ακολούθησε η απαραίτητη αποθεραπεία και αμέσως μετά κ. Βέλιτς σήμανε «τέλος».

Η αυριανή προπόνηση (6/8) θα είναι πρωινή (08.30 πμ.).