Connect with us

8ος Όμιλος

Έκλεισε Λαγουδάκη ο Πόρος

Published

on

“Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Λαγουδάκη. Καλωσορίζουμε τον ταλαντούχο αμυντικό στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε μία καλή σεζόν με την ομάδα μας στη χρινιά-πρόκληση που έχουμε μπροστά μας.

Ποιος είναι

Ο Κωνσταντίνος Λαγουδάκης γεννήθηκε στις 4 Μαίου 2000 και μπορεί ν’ αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο ως στόπερ, όσο και ως δεξιός μπακ. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 5 ετών από την Ακαδημία του ΟΦΗ και μάλιστα από το 2005 έως και το 2011 ήταν βασικός σε όλους τους αγώνες και συμμετείχε σε όλα τα τουρνουά. Τη σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Μαλεβιζίου και παράλληλα το 2013 ήταν βασικό στέλεχος των Μικτών Ηρακλείου, Κρήτης και Νήσων. Το 2014 δοκιμάστηκε δύο φορές στον Ολυμπιακό Πειραιώς και είχε προτάσεις τόσο από τον ΟΦΗ, όσο και από τον Εργοτέλη για την ομάδα Κ15. Ο ίδιος αποφάσισε να επιστρέψει στον ΟΦΗ, φορώντας και τη φανέλα της Κ15 του συλλόγου, με την οποία έπαιξε σε όλους τους αγώνες. Επίσης επιλέχθηκε από το UK TRIALS HELLAS για την Ισπανία αλλά λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να ταξιδέψει και να συμμετάσχει. Την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 αγωνίστηκε στον ΟΦΗ’ 94 και παράλληλα ήταν αναντικατάστατο στέλεχος στη Μικτή Νέων του Ηρακλείου. Το 2017 έπαιξε στην Κ19 του ΟΦΗ με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής στη Football League. Tο 2018 ξεκίνησε τη χρονιά στην Κ19 του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Super League και αργότερα πήρε μεταγραφή στον Ηρόδοτο, αποτελώντας μέλος της Κ19 του συλλόγου της Νέας Αλικαρνασσού, ενώ έκανε και προπονήσεις με την πρώτη ομάδα του Ηροδότου που συμμετείχε στη Football League. Το καλοκαίρι είχε πρόταση από τον Ηρόδοτο ν’ αγωνιστεί μαζί του στη Γ’ Εθνική, όμως η παρουσία του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη στον πάγκο του Πόρου (τον γνώριζε από τις Ακαδημίες του ΟΦΗ) έπαιξε καθοριστικό ρόλο προκειμένου ο 19χρονος αμυντικός να πει το “ναι” στους πρωταθλητές Ηρακλείου”

* Στη φωτογραφία το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο. Πόρου Κωνσταντίνος Λαγουδάκης δίνει τα χέρια με τον γενικό αρχηγό της ομάδας μας Αντώνη Τσαίνη.