Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η Προοδευτική αγχωτική νίκη 1-0 την ΑΕ Περάματος

Το γκολ ο Παπαδόπουλος στο 66 με πέναλτι

Published

on

Τέταρτη νίκη της πρωτοπόρου Προοδευτικής σε ισάριθμα παιχνίδια . Αυτή τη φορά κατέβαλε την αξιόμαχη ΑΕ Περάματος με 1-0 .

Δίκαιη νίκη πέρα για πέρα ωστόσο αυτό που πρέπει να προβληματίσει ήταν και πάλι η απόδοση της Κορυδαλλιώτικης ομάδας . Με δυο νέα πρόσωπα στη μεσαία γραμμή που αποκτήθηκαν την τελευταία στιγμή, τον Θωμά Μακαρονά και τον Γιώργο Θεοδωρίδη η Προοδευτική είχε τον έλεγχο την κυκλοφορία της μπάλας αλλά υστερούσε επιθετικά .

Στο 9’ μετά από φάουλ του Μακαρονά το σουτ του προωθημένου Θεοδώρου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι ενώ σε αρκετές φάσεις ο γκολκίπερ Καββαδίας  ενήργησε σωτήρια.

Στο 27’ ο τελευταίος ανέτρεψε τον Μητρόπουλο και ο διαιτητής Χατζηγιάννης αρνήθηκε να δώσει το καταφανέστατο πέναλτι που είδαν όλοι όσοι ήταν  εκτός από αυτόν.

Στο 66’  ο  Μητρόπουλος βρέθηκε στο έδαφος μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Τοπίκογλου. Αυτή τη φορά ο διαιτητής κοντά στη φάση  «είδε » πέναλτι που εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Οι Περαματιώτες προσπάθησαν στη συνέχεια απείλησαν την αντίπαλη εστία, χωρίς όμως να δημιουργήσει μια φάση για  να σκοράρει.

Για τον διαιτητή Χατζηγιάννη που δεν πήγε καλά ,  να πούμε επίσης ότι στο 71΄ έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον κορυφαίο των «βυσσινί» Γκόγκα , χωρίς ωστόσο να τον αποβάλει. Προφανώς γιατί την  πρώτη την χρέωσε αλλού…

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Αποστόλου( 93’ Σκαμπαρδώνης) , Τζιτζικαλάκης( 87’ Μύρκος) , Κυβέλος , Θεοδώρου Γκόγκα, Θεοδωρίδης, Μακαρονάς( 62’ Μόσχος) , Παπαδόπουλος, Μητρόπουλος( 83’ Λαντζούνης)  Κιάφα

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ : Καββαδίας, Ζαχαρόγλου( 74’Κακαβίτσας ), Κεσανίδης, Μελάς, Κουτσογιαννόπουλος , Τοπίκογλου, Ανδρέου, Ντέμα( 90΄ Μπάσα) , Στάης( 69’ Παπακαλοδούκας) .. Αντωνίου, Γεωργίου ( 69 ‘ Ζιάι).