Connect with us

6ος Όμιλος

ΓΣ Μαρκό – Πανναξιακός 0-2

Published

on

Τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο Πανναξιακός που επικράτησε με 0-2 του ΓΣ Μαρκό στο γήπεδο των Καλυβίων( προσωρινή έδρα του ΓΣ Μαρκό καθώς στο Μαρκόπουλο εκτελούνται έργα.

Οι τυπικά γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το ματς αλλά μετά το εικοσάλεπτο οι νησιώτες βρήκαν τον τρόπο να ισορροπήσουν το παιχνίδι  και στο 30′ ο  Πιτταράς έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου  τροφοδότησε τον Κύρτσο με τον τελευταίο να σημειώνει το 0-1 με υπέροχο σουτ. Το δεύτερο τέρμα του Πανναξιακό σημείωσε ο Πιτταράς με κεφαλιά  στο 40′ (0-2).

Η ομάδα του Λουκά Καραδήμου  έχασε μοναδικές ευκαιρίες με τον Κατσικογιάννη να φέρει το ματς στα ίσια στην έναρξη του δευτέρου μέρους τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο να πραγματοποιεί εξαιρετικές αποκρούσεις.

 

Γ.Σ. Μαρκό (Λουκάς Καραδήμος) : Χαλκίδης , Μανδαμανιώτης , Δημακάκος , Μπακαδήμας , Θεοδώρου , Γκεμίσης(16’ Καρυτινός) , Μακρίδης , Κατσικογιάννης , Σάμιος , Σκόρβο , Τσέβας

Πανναξιακός (Χρήστος Πελέκης) : Παπαδόπουλος ,Ανεβλαβής , Κωστόπουλος , Βαττής (93′ Καράι), Γκούφας (94′ Σερμάδι) ,Τσουρής , Ζαχαριουδάκης(86’ Πλαστουργός) , Πιτταράς , Σέμε , Κύρτσος(78’ Μαρκοπουλιώτης) , Βαθρακοκοίλης(78’ Κούτρος)