Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Διπλή ενίσχυση για την ΑΕ Περάματος

Published

on

Το ΔΣ της ΑΕ Περάματος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση :
“Δύο ακόμη πολύτιμες μεταγραφές πραγματοποίησε η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ λίγο πριν τη λήξη της φετινής μεταγραφικής περιόδου. Με τις τελευταίες αυτές προσθήκες δυνάμωσε σημαντικά το «έμψυχο υλικό» της ομάδας, ενόψει της δύσκολης φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς. Μιας χρονιάς που ξεκινά με προσδοκίες για επίτευξη των στόχων της ΕΝΩΣΗΣ.
Συγκεκριμένα, η Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ απέκτησε τους έμπειρους στα αθλητικά δρώμενα της Αθήνας και του Πειραιά, Δημήτρη Μαντινιώτη και Θοδωρή Φραντζέσκο.
Ο Δημήτρης Μαντινιώτης, γεννημένος το 1989, αγωνίζεται στην επίθεση και διακρίνεται για την ταχύτητα και την καλή τεχνική του κατάρτιση. Είχε περάσει από την ΕΝΩΣΗ στην αρχή της περσινής περιόδου, αλλά για προσωπικούς λόγους αποχώρησε και αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΑ. Έχει ακόμη αγωνιστεί με τα χρώματα του ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και της ΑΜΙΛΛΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις!
Ο Θοδωρής Φραντζέσκος, γεννημένος το 1989, αγωνίζεται στο κέντρο, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και ως φορ. Διακρίνεται για τη δύναμη και το πάθος του, αλλά και για τον καλό του χαρακτήρα. Προέρχεται από την ομάδα του Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ, ενώ έχει ακόμη αγωνιστεί με επιτυχία στα ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, τον ΦΑΛΗΡΙΚΟ, τον Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ & τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ.
Δημήτρη και Θοδωρή, το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ σας καλωσορίζει και σας εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ΕΝΩΣΗΣ!”