Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η Σάντα 4-0 τα Μελίσσια

Published

on

Τη νίκη με σκορ 4-0 κατέκτησε  η Αγία Παρασκευή για την δεύτερη αγωνιστική απέναντι στα Μελίσσια  Oι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι και από το πρώτο δεκάλεπτο κιόλας θα μπορούσε να είχε προηγηθεί  Το σκορ άνοιξε στο 44′ με σουτ του Κωνσταντίνου. Στο 53′ η ομάδα του Ιβάν Νεντέλκοβιτς   έμεινε με δέκα παίχτες καθώς ο Γλύκος είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση σε εκτέλεση πλαγίου. Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι  ανέβασε την απόδοση τους και πέτυχαν και δεύτερο γκολ με ατομική προσπάθεια του Ζυγούρη .Τα Μελίσσια προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ αλλά δεν το κατάφεραν,αντίθετα στο 87′  ο Λαμπρινάκος πέτυχε το 3-0 με πανέμορφο  γυριστό σουτ έξω από την περιοχή μετά από  εκτέλεση κόρνερ του Τζίτζη. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε  ο Λαγός με ατομική ενέργεια και σουτ  έξω από την περιοχή.

Αξίζει να αναφερθεί η μεγάλη παρουσία του κόσμου και ειδικότερα τα νέα παιδιά, δείχνοντας ότι στηρίζουν την προσπάθεια της   της “Σάντα”.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Αγία Παρασκευή: Περτσάς,Γλύκος,Μειμάρογλου,,Κωνσταντίνου,Λαμπρινάκος, Etoka Ngale(77’Τσοχαντάρης),Τζίτζης,Καράτζαλος, Osmeerald(57’Γαρουνιάτης),Γκόφας(57’Λαγός) ,Ζυγούρης.

Μελισσια : Χαντζαρας(24′(λτΠυρένης),Τσουκαλάς, Μemi,Bουνισας,Αγγελίδης,Νικας ,Leme(Αντωνόπουλος),Πολυδωρόπουλος,

Fofana,Μπουσουλας, Μουρίκης(Κατσιούνης).

Διαιτήτες: Γαβρίνης,Γούναρης,Τουμπακάκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply