Connect with us

5ος Όμιλος

Μύκονος: Καρέ επιστροφών

Published

on

Την ευκαιρία να συλλέξει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα θα έχει αύριο η Μύκονος, η οποία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ιωνικό. Οι νησιώτες γνωρίζουν ότι η αποστολή τους έχει αυξημένο δείκτη δυσκολίας αφού θα αντιμετωπίσουν ένα αξιόμαχο σύνολο που στηρίζεται στο γρήγορο ποδόσφαιρο. Ο Θεόφιλος Παχατουρίδης μπορεί να υπολογίζει στις επιστροφές του Μπαλλή που εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό και των Βαλαμούτη, Καρατζά και Ούσα οι οποίοι αποθεραπεύτηκαν. Εν αντιθέσει με τους τραυματίες Νάζο, Βλαχόπουλο, Άντερσον καθώς επίσης και του τιμωρημένου Θεοδώρου οι οποίοι δεν υπολογίζονται.

Παχατουρίδης: Θα κριθεί στην υπομονή

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Κυριάκο Παντζαρίδη  ο τεχνικός του συλλόγου, Θεόφιλος Παχατουρίδης αναφέρθηκε στο ματς με τους Νικαιώτες τονίζοντας χαρακτηριστικά: Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Πιστεύω ότι το ματς θα κριθεί στην υπομονή που θα δείξει η κάθε ομάδα. Αμφότερες οι ομάδες χρειάζονται τη νίκη και με τη σειρά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.

Κάλεσμα στον κόσμο

Παράλληλα, με ανακοίνωση που εξέδωσε το νησιώτικο σωματείο απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο από τον οποίο ζητάει να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας και να δώσει το ”παρών” στο γήπεδο στον αυριανό αγώνα με τον Ιωνικό. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:”Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 16:00 η ομάδα μας αντιμετωπίζει στο γήπεδο μας στον Κόρφο του Ορνού τον Ιωνικό Νικαίας στα πλαίσια της 3ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού μας να παρευρεθεί στο γήπεδο και να ενισχύσει της ομάδα μας στην προσπάθειά της”.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply