Connect with us

5ος Όμιλος

Πεύκη-Ατρόμητος Πειραιά 1-0

Published

on

Μεγάλη νίκη η οποία ήρθε στα τελευταία λεπτά σημείωσε η Πεύκη που επιβλήθηκε του Ατρομήτου Πειραιά με 1-0. Αυτό το τρίποντο διατηρεί ζωντανή την ομάδα των βορείων προαστίων στην προσπάθεια που πραγματοποιεί για να παραμείνει στην κατηγορία. Από την άλλη, πλευρά οι Πειραιώτες παρά την αξιόμαχη προσπάθεια τους δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα. Οι δυνατές μονομαχίες και οι ελάχιστες φάσεις ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία του αγώνα. Στο 10′ ο Ιορδανίδης από πλευράς Πεύκης έφτασε κοντά στο γκολ όμως η προσπάθεια του κατέληξε στο δοκάρι ενώ την ίδια κατάληξη είχε το κόρνερ του Τσιφλίδη στο 64′. Το γόρδιο δεσμό για τους γηπεδούχους έλυσε στο 89′ ο Καρακώστας ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση που δημιουργήθηκε στα καρέ του Λιόνη λυτρώνοντας την ομάδα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους γηπεδούχους αποβλήθηκε από τον πάγκο ο Γκίκας ο οποίος είχε αντικατασταθεί, καθώς ο διαιτητής του αγώνα υπέδειξε στον έμπειρο μεσοαμυντικό δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία.

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Αθανασίαδης): Δράμπαλης, Κολιός, Κακλαμάνος, Καρακώστας, Τερζής, Γκίκας (68′ λ.τρ. Τσιφλιδης), Μάτσος (80′ Μάτσος), Μπαλλής (46′ Μπιταξής), Επιτροπάκης, Τοπούζης, Ιορδανίδης.

AΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Λαϊβεράς) Λιόνης, Παντελίδης, Γαβαλάς (54′ Κεσανίδης), Βασιλάκος, Γεωργούλης, Στρατής, Δανασής, Λοϊζίδης, Κρητικός, Καλογιάννης, Μυλωνάς (66′ Μανουλίδης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply