Connect with us

slideshow

Άτταλος – Νέα Πέραμος 1-1 σε επεισοδιακό αγώνα (φωτο)

Published

on

Πολλά επεισόδια στο τοπικό ντέρμπι της Νέας Περάμου( 1-1) – Ο Άτταλος ισοφάρισε στο 94′ με βολίδα του Καραμπλάκα .

Η Νέα Πέραμος που είχε δοκάρι με τον Μικρογιαννάκη στο 8′ , έπαιζε από το 62” με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φωτίου ( 2η κίτρινη) . Στο 72′ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσακάι από τον Ντακόλια που αποβλήθηκε . Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Βανδώρος που νικήθηκε μετά από διπλή προσπάθεια από τον Τσακάι (0-1).

 

Στο γκολ της ισοφάρισης (94′) ο γκολκίπερ Βανδώρος έφυγε από την θέση του πανηγυρίζοντας προς την πλευρά της εξέδρας . Βρέθηκε στο έδαφος όταν δυο φίλαθλοι( δεν κατονομάζει το Φ.Α. ) κινήθηκαν προς το μέρος του. Με τη λήξη σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ παικτών( πάλι δεν αναφέρει ο διαιτητής Αλιάγας στο Φ.Α.) με τη συμμετοχή οπαδών που πήδηξαν από τα κάγκελα στον αγωνιστικό χώρο.

 

Οι δυο ομάδες ζήτησαν από ένα πέναλτι . Στο 14′ σε τράβηγμα του Μεχμέτογλου και στο 75′ σε ανατροπή του Τσακάι.

 

ΑΤΤΑΛΟΣ: Ντακόλιας, Δρούγος, Τζαφεράκος, Φυσαράκης, Βοηδίλας( 72′ Βανδώρος) Καραμπλάκας, Γκελάι( 50 Κουσίδης) Δούκας( 89′ Δουληγέρης) Μεχμέτογλου, Ζουραβλιόβ, Παρασίδης

 

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Καλός, Πατσιονίδης Β. Φωτίου, Γκογκολάρι, Πατσιονίδης Κ., Λουκίδης( 90′ Φιαμέγκος) Τσολιάκος, Μικρογιαννάκης, Τσακάι, Τσαούσης( 68′ λ.Τρ Καραγιάννης) Καμπόλης( 61΄Πετρόπουλος)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply