Connect with us

slideshow

Θριαμβευτική επιστροφή για Διάνα Ηλιούπολης

Published

on

Επέστρεψε και μάλιστα θριαμβευτικά στην μεγάλη κατηγορία της Αθήνας η Διάνα κατακτώντας την πρώτη θέση στο 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας «σκορπίζοντας» με 6-1 τον Αίμο Πετρούπολης στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το «λάθος» και άνοιξαν το σκορ στο 1’ με κεφαλιά του Φ. Ταλιούρα, για να δεχθούν στην συνέχεια έξι τέρματα. Στο 25’ ο σκόρερ της ομάδας της Ηλιούπολης ισοφάρισε σε 1-1 και στο 33’ με πέναλτι που κέρδισε ο Λουτσάι έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ (2-1). Στο 62’ ο Απέργης και στο 63’ ο Μπαλαφούτης ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Χούδρα να σκοράρει για το 5-1 και στο 88’ ο Χατζηστεφάννου «εβαλε το κερασάκι στην τούρτα» διαμορφώνοντας το τελικό 6-1 για τους πρωταθλητές.

Αποβολές: 38′ Φ. Ταλιούρας (δ.κ.)

Διαιτητές: Σωμαρακάκης, Ν. Κουτσογιάννος-Ρεσίτης

ΔΙΑΝΑ: Μενούνος, Λ. Φραγκάκος (54′ Σάρρας), Λουτσάι, Μπελέρης, Νίκολι (64′ Ηλ. Φραγκάκος), Τσαμπήρας (71′ Μπακαφίνης, Καλουδιώτης, Χούδρας, Μπαλαφούτης, Απέργης, Χατζηστεφάνου

ΑΙΜΟΣ: Αγγελόπουλος, Τσουλάκος, Ζούμπος (82′ Κουβάτσος), Ν. Ταλιούρας, Μπαρμπούδης, Φραγκιάς, Μουζάκης (43′ Λαβράνος), Ζαχαριάς, Δ. Ταλιούρας, Μπουγιούκος (64′ Τραφίλης), Φ. Ταλιούρας.

foto sportifico.gr Xristos Xostikidis

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply