Connect with us

slideshow

Τα πλέι οφ στην Β’ Πειραιά

Γράφουν οι Αντώνης Δαρζέντας και Φώτης Περιφάνης

Published

on

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ( πλέι οφ)

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Νίκη Ρέντη- ΑΣ Ποντίων 1-3

«Γλυκιά» ήττα γνώρισε η Νίκη Ρέντη με 3-1 από τον ΑΣ Ποντίων,  καθώς είχε εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική το εισιτήριο για την Α’ Κατηγορία.

Μετά το τέλος του αγώνα οι Ρεντιώτες πανηγύρισαν  έξαλλα με σαμπάνιες την επιτυχία τους με φόντο ερυθρόλευκα μπαλόνια και πανό  που είχαν αναρτήσει οι περίπου 300 φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν  στο «Σταύρος Μελισσουργός». Παρών ήταν και ο  δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη Γεώργιος Ιωακειμίδης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες της Νίκης έχοντας στο μυαλό τους τη φιέστα μπήκαν αρκετά χαλαρά με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο σκορ με 0-2 από τους Πόντιους χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Σιάγκας(16′) και Ντέρτζιο(25′). Μείωσαν στην επανάληψη οι γηπεδούχοι με τον  Δημητρόπουλο Ι.Γ.(60′), για να «γράψει» το τελικό 1-3 ο ΑΣ Ποντίων με τον Παπαδόπουλο στο 64′.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Πουλόπουλου.

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Καπίρης, Σισμανίδης, Φράγκος, Μακρής, Τσιρογιάννης Β.(54′ Πήλιουρης), Χουτζιούμης(76′ Νεοφώτιστος), Τσελίκας, Τσιρογιάννης Α.(67′ Χατζηγεωργίου), Δημητρόπουλος Ι.Γ., Δασκαλάκης, Οσμανάι.

ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Παναγιωτόπουλος, Καραπετσάνης, Πρωτόπαππας, Γούτης, Χάλαρης, Δημητρίου, Ντέρτζιο, Θωμαΐδης(75′ Παπαγεωργίου), Σιάγκας(89′ Γουναρίδης), Κουρτίδης, Παπαδόπουλος.

Αστέρια Δραπετσώνας – Φαληρικός 2-3

Με νίκη χωρίς αντίκρισμα ολοκλήρωσε τους αγώνες του στα πλέι οφ ο Φαληρικός που κατέβαλε με 3-2 τα Αστέρια Δραπετσώνας .

Για τους νικητές σκόραραν οι Μπαρλής 10′, Σταυράκογλου Ε.45′ , Ντουρακόπουλος 62′.

Τα τέρματα των Αστεριών σημείωσαν οι Ζαχαρίας 32′ και Φέρκο 84′. Οι Δραπετσωνίτες πάντως στάθηκαν άτυχοι αφού είχαν δυο δοκάρια με τον Διακάκη( 42′,80′).

Καλή η διαιτησία του Φιλακούρη.

ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Παναγιωτόπουλος, Μισαηλίδης, Ζαχαρίας, Σκαρμέας, Μωχάμεντ(57′ Μπουλουγούρης), Διακάκης, Λουκόπουλος, Βαλιάνος(46΄Λαζαρίδης), Φέρκο, Δερτιλής, Σταθόπουλος(65′ Κοβαίος).

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Ρίμπας,Γεωργόπουλος( 46′ Καρκανιάς) Ντουρακόπουλος, Λεουτσάκος, Κιουράνης( 46′ Φορτετσανάκης) Μεγαλοιοκονόμου, Μαλλιαρός( 70′ Λαζαράκης ) Μπαρλής, Σταυράκογλου Ε., Λαγούδης, Σαραγάς

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Νίκη Ρέντη βαθμοί        9

…………

2. Φαληρικός                    7

3. Α.Σ. Ποντίων                5

4.Αστέρια Δραπετσώνας  3

 

 

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Θησέας – Νέοι Ευγενείας 2-4

Σημαντικό βήμα για την άνοδο τους στην Α’ Κατηγορία έκαναν οι Νέοι Ευγενείας  που νίκησαν με 4-2 τον Θησέα και τώρα θέλουν μια ισοπαλία στον τελευταίο αγώνα με την Χαλκηδόνα για να πανηγυρίσουν.

Μελανό σημείο του αγώνα ο σοβαρός τραυματισμός του γκολκίπερ του  Θησέα Καρυστινού που κτύπησε στο 76′ στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Στο σημείο εκείνο ο αγώνας διακόπηκε για έντεκα λεπτά. Τη στιγμή της διακοπής αποβλήθηκε ο Τζεγιαννάκης που εξύβρισε την διαιτητίνα της συνάντησης  Μήτση.

Για τους Ευγενειώτες που ήταν ανώτεροι και επικράτησαν δίκαια σκόραραν οι Γκολόσι 18′, Θεοδωρίδης 22′, Γκαλιμανάς 76′ και Χαλκιάς 93′.

Τα τέρματα του Θησέα πέτυχαν οι Δερμιτζόγλου 66′ ( προηγήθηκε σουτ του Χαιρέτα Γ. στο δοκάρι) και Ρενιέρη 88′.

ΘΗΣΕΑΣ : Καρυστινός( 76′ λ.Τρ. Βώκος)  , Σαρηγιαννάκης, Τσώνης, Κουκουβίνος, Τζεγιαννάκης, Μαθιουδάκης( 90′ Μουτάφης) , Χαιρέτας Γ., Κούβαρης( 61′ Βλαχουτσάκος) , Ρενιέρης, Δερμιτζόγλου, Καλαϊτζόγλου.

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ : Σγουρός, Γκόντε, Ζωγράφος, Ευτυχίδης, Λοξός, Βασιλειάδης, Κανδρής, Γκολόσι, Λέκκας( 56’΄Γκαλιμανάς) , Θεοδωρίδης( 65′ Χαλκιάς) , Φωτάκης( 73′ Σπυριδάκης Φ.)

 

Χαλκηδώνα- Πειραϊκός 2-3

Ένα ψυχωμένος Πειραϊκός στην επανάληψη ,με αρκετούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεσή,  αν και έχανε μέχρι το 75′ με 1-2 κατατρόπωσε την Χαλκηδώνα και επικράτησε τελικά με 3-2 «ψαλιδίζοντας» τις ελπίδες της για άνοδο, καθώς πλέον το προβάδισμα έχουν οι Νέοι Ευγενείας.

Κι όμως όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τους γηπεδούχους καθώς άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5′ με τον Παπαδάκη. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Πειραϊκός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Παυλάκου από τον Καραμπατάκη, για να το εκτελέσει εύστοχα ο μόνιμος σκόρερ του Μπλέραντ(1-1). Νέο προβάδισμα για τη Χαλκηδώνα στο 75′ με τον Λόκωση, όμως οι φιλοξενούμενοι σε ένα δίλεπτο έκαναν την ανατροπή που έκρινε την αναμέτρηση χάρη στα γκολ των Σάκκη(78′) και Καραμπάτση(80′).

Καλός ο διαιτητής Μιχελής.

ΧΑΛΚΗΔΩΝΑ: Πνευματικός Κ., Χάιδος, Παπαδάκης, Λοκώση, Καραμπατάκης(71′ Ζαρκαδούλας), Κυρίου(72′ Κουτρούλης), Ζίου, Μαρούλης, Σάμπα(66′ Δάππας), Πνευματικός Ε., Κούσιας.

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Τσαολί, Μαντανίδης(21′ λ.τρ. Σάκκης), Ρεϊσόπουλος, Γκούμας, Παυλάκος(63′ Μουρελάτος), Τσέκα, Τρακάλας, Σουνόγλου(59′ Κουκουνασούλης), Σπυριδάκης, Μπλέραντ, Καραμπάτσης.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Νέοι Ευγένειας                    8

…………..

2. Α.Ο. Χαλκηδώνα                 6

3. Πειραϊκός                             3

4. Θησέας                                 1

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply