Connect with us

4ος Όμιλος

Ήττα στο 94′ για τον Πανελευσινιακό

Published

on

Στο παιχνίδι του Κυπέλλου με την Αχαϊκή πέρασε ένα εύκολο απόγευμα, όμως σε εκείνο του πρωταθλήματος τα πράγματα κύλησαν διαφορετικά για τον Πανελευσινιακό. Η ιστορική ομάδα δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην Αχαϊα αφού ηττήθηκε με πολύ σκληρό τρόπο και αυτό διότι δέχθηκε τέρμα στο 4′ των καθυστερήσεων. Οι γηπεδούχοι είχαν σε πολύ μεγάλη ημέρα τον Μικελάτο που σημείωσε δυο γκολ (33′, 94′) ενώ για τους σταχυοφόρους είχε δώσει το προβάδισμα στο 25′ με σουτ ο Κουσκουνάς. Ασφαλώς, θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκρότημα του Πέτρου Μίχου έπαιξε για περισσότερο από 20′ με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Τσίγκρου στο 70′ με δεύτερη κίτρινη

ΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Ζερδέβας): Δρακόπουλος, Πετρόπουλος, Κωστής, Μπεκίρης, Λιακάτος, Σαμίκος, Καζαντζής, Μπουρδανιώτης, Μητρόπουλος (66′ Σουράνης), Μικελάτος (94′ Αγγελινός), Αποσκίτης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Πέτρος Μίχος): Τσαλκιτσίδης, Ριζογιάννης, Τσίγκρος, Κολοβός, Παπαπαναγιώτου, Έβερετ (51′ λ.τρ. Ατματσίδης), Μιχελής, Μακρίδης (46′ λ.τρ. Γκουτσούλας), Κουσκουνάς, Ρούσεφ (71′ Σκαφτούρος), Μεχμέτογλου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply