Connect with us

4ος Όμιλος

Μοιρασιά στο Πειραϊκό ντέρμπι

Published

on

Το μεγάλο Πειραϊκό ντέρμπι του 4ου ομίλου στην Γ’ Εθνική δεν ανέδειξε νικητή αφού Ατρόμητος και Εθνικός έμειναν στο άσφαιρο 0-0. Παρουσία 1000 και πλέων φίλων των δυο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο, οι δυο ομάδες προσπάθησαν για τη νικη χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή ενώ λίγο πριν τη σέντρα δύο παράγοντες των γηπεδούχων διένυσαν όλο το γήπεδο και πήγαν στην πλευρά των φιλάθλων του Εθνικού και τους παρέδωσαν μία μεγάλη ανθοδέσμη, στη μνήμη του άτυχου φιλάθλου, Κώστα Κατσούλη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το ματς ήταν ισορροπημένο με τον Παναγιωτόπουλο στο 42′ να μπαίνει μέσα στην περιοχή όμως το σουτ που επιχείρησε βρήκε σε ετοιμότητα τον Βουτσινά. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σούφλας σούταρε από καλή θέση για τον Εθνικό, όμως ο Παπαδόπουλος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 54′ το συγκρότημα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη έμεινε με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λογω αποβολής του Παπανικόλα, με τον Πολυχρονίδη στο 87′ να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στον Εθνικό όταν το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Άγγελος Πυρένης): Παπαδόπουλος, Σαμαράς (57′ Στεφανής), Γιαννουλάκης, Μαντζώρος, Τερζής, Στρατής, Σουλελές (71′ Ντάφλας), Καψαλόποδας, Γεωργιάδης, Παναγιωτόπουλος, Μυλωνάς (46′ Αργυρίου)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Βουτσινάς, Χαλκιάς, Πολυχρονίδης, Παπανικόλας, Χέλης, Φέτσης (46′ Σάμιος), Βελέτης, Σούφλας, Λαζανάς (84′ Σαμιώτης), Λύγκος (69′ Γκορόγιας), Παυλάκης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply