Connect with us

4ος Όμιλος

Nέα τροπή στην ποινή της ΕΠΟ κατά του Ηροδότου!

Published

on

Mια ενέργεια της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ, που εκδικάζει την υπόθεση του Ηροδότου για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Εθνικό, που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο του φιλάθλου Κώστα Κατσούλη, δημιουργεί ερωτηματικά για το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα η απόφαση.
Η τριμελής επιτροπή της ΕΠΟ που δικάζει την υπόθεση, ζήτησε με έγγραφο της, την Πέμπτη το πρωί απο την διοίκηση του Ηροδότου, να καταθέσει υπόμνημα μέχρι τη Δευτέρα, για να εκφράσει τη θέση της, όσον αφορά στα μέτρα τάξης που είχε λάβει για το παιχνίδι.
Αυτό σημαίνει ότι η απόφαση, φαίνεται ότι δεν θα ανακοινωθεί μέχρι την Δευτέρα.
Να σημειωθεί ότι όπως διέρρευσε την Τετάρτη η απόφαση που φαίνεται να έχει λάβει η Επιτροπή και απλά πρέπει να την επικυρώσει η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ, για να την ανακοινώσει, είναι -12 βαθμούς, 10 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 2.500 ευρώ πρόστιμο.
Δεν αποκλείεται πάντως η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ να θέλει να «δέσει» ακόμη περισσότερο, την απόφαση που φαίνεται να έχει αποφασίσει να βγάλει και για αυτό να ζητάει περισσότερα στοιχεία. Στον Ηρόδοτο κρατούν στάση αναμονής, περιμένοντας την ανακοίνωση της απόφασης, για την οποία πάντως έχουν αποφασίσει να καταθέσουν έφεση…

Prismasport.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply