Connect with us

4ος Όμιλος

Καρέ τερμάτων με Ηρόδοτο ο Ιωνικός

Published

on

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι με τον Ηρόδοτο ο Ιωνικός καθώς η ιστορική ομάδα του Πειραιά επικράτησε με το ευρύ 4-0. Με αυτό το τρίποντο οι κυανόλευκοι βρίσκονται στην 4η θέση μαζί με τους Ηλυσιακό και Ηρόδοτο έχοντας συγκεντρώσει από κοινού 7 βαθμούς. Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο έδειξε από τα πρώτα λεπτά ποιο θα είναι το αφεντικό του αγώνα αφού δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα. Με τη συμπλήρωση 3′ αγώνα, Τσίγκας εκμεταλλεύτηκε το κόρνερ του Κατσίκη και με ωραία προβολή έκανε το 1-0. Τα πράγματα δυσκόλεψαν σε μεγάλο βαθμό για τον Ηρόδοτο στο 35′ όταν ο Γενιτσαρίδης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη παίρνοντας την άγουσα για τα αποδυτήρια. Στο 42′ οι Πειραιώτες ουσιαστικά κλείδωσαν τη νίκη με τον Ντούλια να γράφει το 2-0. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν στο 64′ όμως το φάουλ του Κοιλιάρα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Αδαμόπουλου ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Γεωργόπουλος έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 69′ ο Καμπάσης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Καμβύση στο 81΄να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Aδαμόπουλος, Κουσούρης, Καμπάσης, Γιώτας, Κυριακίδης, Κρητικός, Σιμιτσής (72 Ζαχαράτος), Λοιζίδης, Τσίγκας (79 Καμβύσης), Κατσικής, Ντούλιας (66  Μπερνιδάκης)

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Παναγιωτίδης, Πρωτογεράκης, Χαλκιαδάκης, Γεωργόπουλος, Χαρίτος (46 Ρουσάκης, Γενιτσαρίδης, Αχιλλέως, Κούρτι, Μωραίτης (70 Χατζηβασίλης), Ζαφείρης (46 Κοιλιάρας), Καιμακαμούδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply