Connect with us

4ος Όμιλος

Μοιρασιά ανάμεσα σε Νέα Ιωνία και Εθνικό

Published

on

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Νέα Ιωνία και Εθνικός Πειραιά σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες. Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές για τους γηπεδούχους αφού στο 10′ ο Ρόππας με ωραία εκτέλεση φάουλ έγραψε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν από τη συγκεκριμένη εξέλιξη και στο 18′ έφεραν το ματς στα ίσια με σκόρερ τον Λαζανά. Στη συνέχεια, τόσο ο προσφυγικός σύλλογος όσο και το σωματείο του Πειραιά προσπάθησαν για να πετύχουν κάποιο τέρμα όμως δεν τα κατάφεραν. Στο 60′ το έργο των γηπεδούχων δυσκόλεψε αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τερλελής. Στα εναπομείναντα λεπτά ο Εθνικός προσπάθησε να πάρει τη νίκη, δημιούργησε ευκαιρίες όμως το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία θεωρώντας ότι ο ρέφερι της συνάντησης έδειχνε με χαρακτηριστική ευκολία κίτρινη κάρτα στους παίκτες των Πειραιωτών.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Παναγιωτόπουλος, Αχμέτ, Ρόππας, Τερλελής, Νταιφώτης (82′ Ρικούνοφ), Σπαγγής, Καρχάλιος Π., Καραχάλιος Α. (62′ Βογατσάς), Καραγιάννης, Σαντριάς (46′ Νησαριώτης), Τύρπος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Βουτσινάς, Χαλκιάς, Πολυχρονίδης, Χέλης, Σαμιώτης (75′ Σταφσουλάι), Βελέτης (70′ λ.τρ. Μάναλης), Σούφλας, Λαζανάς, Σάμιος (80′ Γκορόγιας), Λύγκος, Παυλάκης. 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply