Connect with us

4ος Όμιλος

Αρχοντάκης: ”Δυνατό μας σημείο η έδρα και ο κόσμος”

Ο Γιώργος Αρχοντάκης εξηγεί τους λόγους που απάντησε θετικά στην πρόταση των Καμινιωτών.

Published

on

Την προηγούμενη Κυριακή, η νίκη δεν ήρθε για τον Ατρόμητο Πειραιά στο παιχνίδι με την Τρίγλια Ραφήνας και οι άνθρωποι της ομάδας έκριναν απαραίτητο ότι ήταν αναγκαίο να γίνει αλλαγή στην κεφαλή της τεχνικής ηγεσίας προκειμένου να αντιστραφεί η ψυχολογία στα αποδυτήρια. Ο Άγγελος Πυρένης αποχώρησε από τον σύλλογο και αυτό που καλούνταν να βρουν οι Καμινιώτες ήταν ένα προπονητή ο οποίος θα γνώρισε την ομάδα αλλά και την κατηγορία. Οι λύσεις ήταν περιορισμένες όσον αφορά την πρώτη εκδοχή και γι αυτό το λόγο αποφάσισαν να δώσουν το χρίσμα για δεύτερη φορά, μετά τη σεζόν 2009-2010, στον Γιώργο Αρχοντάκη ο οποίος επιστρέφει στον σύλλογο. Η επιλογή μπορεί να χαρακτηριστεί σωστή δεδομένου ότι ο νεαρός προπονητής κατά το παρελθόν έχει αποδείξει ότι μπορεί να οδηγήσει ομάδες σε πρωταθλητισμό. Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί ότι κατά την πρώτη θητεία του στον Ατρόμητο, ο έμπειρος προπονητής είχε πανηγυρίσει πρωτάθλημα με τους Καμινιώτες.

Ο Κυριάκος Παντζαρίδης επικοινώνησε με τον Πειραιώτη τεχνικό ο οποίος δεν αρνήθηκε να μοιραστεί τις σκέψεις του για την απόφαση που πήρε και απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε η διοίκηση του Ατρόμητου

”Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του κ. Σδρένια για την πρόσκληση να συνεργαστούμε για δεύτερη φορά. Έρχομαι σε μια ομάδα που είναι ιστορική, η οποία έχει τον κόσμο της και είναι μεγάλη πρόκληση το πολύ δύσκολο πρόγραμμα του Νοεμβρίου. Θέλω να πιστεύω ότι θα βγούμε βαθμολογικά και αγωνιστικά κερδισμένοι από αυτό τον δύσκολο μήνα.’ πρόσθεσε αρχικά ενώ αναφερόμενος στους στόχους του συλλόγου υποστήριξε: Στόχος είναι η ομάδα να μπορέσει παιχνίδι με παιχνίδι να παίζει όμορφοποδόσφαιρο και να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της κατάταξης’ Σε ερώτηση,για το ποια στοιχεία είναι εκείνα που θα προσδώσουν δυναμική στον Ατρόμητο, ο Γιώργος Αρχοντάκης υπογράμμισε: Σίγουρα ο κόσμος και η έδρα είναι δυο στοιχεία που μπορούμε να ποντάρουμε τα οποία θα προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε με το καλό ποδόσφαιρο προκειμένου να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα’. Στον επίλογο του ο νέος, προπονητής των Καμινιωτών εξέφρασε την άποψη του για το φετινό πρωτάθλημα υπογραμμίζοντας:. Νομίζω ότι θα είναι αμφίρροπο το φετινό πρωτάθλημα διότι υπάρχουν έξι-επτά ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Θεωρώ ότι η ομάδα εκείνη που θα παρουσιάσει σταθερότητα στην απόδοση της θα κερδίσει το εισιτήριο για την Football League’.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply