Connect with us

4ος Όμιλος

Με τα γνωστά προβλήματα κόντρα στον Ατρόμητο

Published

on

Η προετοιμασία του Ιωνικού ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο τον Ατρόμητο Πειραιά ξεκίνησε με την ψυχολογία να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα μετά το αποτέλεσμα που σημείωσε η ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στην Κηφισιά. Πάντως, σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Ηλίας Καλοπήτας θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Γιακούμπι, Κατσαβριά και Σερέπα καθώς δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα. Κατά τα άλλα, ο έμπειρος τεχνικός θα έχει στη διάθεση του τον Κουμουλίδη ο οποίος εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με την Κηφισιά. Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας αναγνωρίζουν τη δυσκολία του αγώνα αφού θα αντιμετωπίσουν ένα αξιόμαχο και ομοιογενές σύνολο το οποίο θα παραταχθεί με καλή ψυχολογία μετά την έλευση του Γιώργου Αρχοντάκη.

Παράλληλα, με ανακοίνωση που εξέδωσε η ιστορική ομάδα τονίζει ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση της ομάδας ενώ ενημερώνει και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τα σημεία που θα πρέπει να βρίσκονται για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους ώστε να εισέλθουν στο γήπεδο. Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις

Λαχειοφόρος ενίσχυσης!

Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει η διάθεση των λαχνών ενίσχυσης της ομάδας. Οι λαχνοί κληρώνουν ένα αυτοκίνητο Opel, το οποίο βρίσκεται τοποθετημένο έξω απο το γήπεδο της Νεάπολης μπροστά από τα εκδοτήρια στην Θύρα 3. Ο κάθε λαχνός κοστολογείται στα 5 ευρώ και τα σημεία πώλησης αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Η διοίκηση του Ιωνικού καλεί ολόκληρο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, να ενισχύσει με την αγορά λαχνών, για να δωθεί μια οικονομική ανάσα στον σύλλογο τις δύσκολες αυτές εποχές.

Προς ανταποκριτές ΜΜΕ

– Το γραφείο τύπου του Ιωνικού ενημερώνει τους δημοσιογράφους και κάθε ενδιαφερόμενο από τον χώρο των ΜΜΕ, ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οφείλουν να ενημερώνουν για την παρουσία τους στο γήπεδο, πριν τους εντός έδρας αγώνες, με αίτηση διαπίστευσης στα email της ομάδας. Παράλληλα γίνεται γνωστό πως δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε όσους δεν συνοδεύουν την αίτηση διαπίστευσης με την δημοσιογραφική τους ταυτότητα, καθώς και το αντίστροφο.
Αιτήσεις μέχρι τουλάχιστον δύο μέρες πριν τον αγώνα, στα email : st.mosh@yahoo.gr και margiou3@hotmail.com

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply