Connect with us

4ος Όμιλος

Ο Αστέρας Βάρης σκόρπισε τον Εθνικό Πειραιά

Published

on

Συνέχεια στην ανοδική πορεία που διαγράφει από την αρχή του πρωταθλήματος έδωσε ο Αστέρας Βάρης ο οποίος ισοπέδωσε τον Εθνικό Πειραιά επικρατώντας με 3-0. Το συγκρότημα του Φώτη Θανέλλα έπιασε στην 3η θέση Ηλυσιακό και Ιωνικό και πλέον μπορεί να βλέπει το μέλλον πιο αισιόδοξα. Από το αντίπερα στρατόπεδο οι φιλοξενούμενοι δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο γήπεδο ενώ το παθητικό που έχτιζαν από την αρχή του πρωταθλήματος έλαβε τέλος. Οι γηπεδούχοι, που απτοτελούν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, έπιασαν καταπληκτική απόδοση και κατάφεραν να κλειδώσουν το ματς από το α’ μέρος χάρις σε γκολ των Μάμαλου (5′), Κωβαίου (30′) και Γεωργιάδης (40′).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Φώτης Θανέλλας) Μαρινάκης, Τσαφταρίδης (59′ Φραγγής), Μανδύλης, Μαγγίνας, Μάναλης (77′ Πλίτσης), Νικολαόπουλος, Γεωργιάδης, Μάγγος, Κωβαίος, Καζατζής, Μάμαλος (67′ Κουιρουκίδης).

ΕΘΝΙΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Βουτσινάς, Χαλκιάς, Πολυχρονίδης, Χέλης (65′ Γερόλυμος), Παπανικόλας (46′ Γκορογιας), Σαμιώτης, Παυλάκης, Σούφλας (46′ Μπενά), Λύγκος, Σάμιος, Λαζανάς.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply