Connect with us

4ος Όμιλος

Σε ανοδική τροχιά ο Ηλυσιακός, 2-1 τον Γιούχτα

Published

on

Τη δύναμη της έδρας του στο μέγιστο βαθμό δείχνει να εκμεταλλεύεται ο Ηλυσιακός ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Γιούχτα και διατήρησε την επαφή του με τις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δεν άφησαν κανένα περιθώρια στους Ηρακλειώτες οι οποίοι παρουσίασαν καλό πρόσωπο στο α’ μέρος, όμως στην επανάληψη δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα. Στο 8′ ο Κατσιγιάννης έβαλε μπροστά τους κιτρινόμαυρους, με τον Βασιλείου στο 21′ να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 28′ με τον Μιχελακάκη όμως το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους.
Διαιτητές: Αγγελάκος, Νίκα-Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας)
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Χερίδης): Σηφάκης, Παπασωτηρίου, Χατζηγιαννάκος, Παπαδόπουλος, Φλέγκας (60′ Χίος) , Αμανατίδης, Σελβίγια (48′ Λουσαράκης), Κατσιγιάννης, Θαναηλάκης (86′ Μητσόπουλος), Βασιλείου, Φούντας
ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Γιώργος Βλαστός): Δημαράκης, Κασσωτάκης, Ιερωνυμάκης, Σελινιωτάκης (46′ Χαλκιαδάκης), Παναγιωτόπουλος, Κορτσινίδης, Δωματάς, Ζαφειρίδης, Ηλιόπουλος (79′ Κωνσταντίνου), Μιχελακάκης, Ρόβας (60′ Μυλωνάς)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply