Connect with us

4ος Όμιλος

Μεϊμάρογλου: Κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος

Published

on

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Τριγλίας Ραφήνας παραχώρησε ο κεντρικός αμυντικός των κιτρινόμαυρων, Χρήστος Μεϊμάρογλου, όπου αναφέρθηκε στο ματς που πέρασε με τη Νέα Ιωνία, σε εκείνο που ακολουθεί με την Γλυφάδα αλλά και στην γενικότερη παρουσία του στην ομάδα. Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε

Καλησπέρα Χρήστο. Τι έφταιξε και την Κυριακή η Τριγλία παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στη Νέα Ιωνία;

Καλησπέρα. Με την Νέα Ιωνία έγινε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπου κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος. Προηγηθήκαμε αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα δεύτερο τέρμα που θα μας χάριζε τη νίκη. Πήραμε ένα πόντο και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι.

Μιας που ανέφερες το επόμενο παιχνίδι, ποια είναι η άποψη σου για τον εκτός έδρας αγώνα την επόμενη Κυριακή με την Γλυφάδα;

Το επόμενο παιχνίδι με την Γλυφάδα είναι και αυτό ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Μία νίκη με την Γλυφάδα θα μας ανεβάσει και βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Είσαι νέο μεταγραφικό απόκτημα της Τριγλίας Ραφήνας. Πως βλέπεις την ομάδα;

Η Τριγλία είναι μία ομάδα καινούρια για μένα. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και πιστεύω πως ο χρόνος θα το δείξει. Είμαι βέβαιος γι’ αυτό.

Παίζοντας πέρυσι στο τοπικό της Αθήνας και φέτος στην Γ΄Εθνική, ποιες διαφορές βλέπεις ανάμεσα σε αυτά τα πρωταθλήματα;

Πέρυσι έπαιζα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ με την Αγία Παρασκευή. Κάθε πρωτάθλημα έχει τις δυσκολίες του. Φέτος αντιμετωπίζω πιο έμπειρες ομάδες, πιο έμπειρους παίκτες και χρειάζεται περισσότερο δύναμη και μυαλό για να ανταπεξέλθει ένας ποδοσφαιριστής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply