Connect with us

4ος Όμιλος

Ντούλιας: ‘Το Α και το Ω ο κόσμος’

Published

on

Η παρουσία του μέχρι στιγμής στη βασική ενδεκάδα του Ιωνικού έχει προσφέρει πολύτιμους βαθμούς στην ιστορική ομάδα. Ο ίδιος αποτελεί τον πρώτο σκόρερ των ‘κυανόλευκων’ έχοντας σημείωσε τέσσερα τέρματα και σκοπός του είναι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό προκειμένου ο σύλλογος της Νίκαιας να πετύχει το στόχο του που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ντούλια ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα www.stoplekto.gr αναφέρθηκε στο παιχνίδι που δίνει η ομάδα του την Κυριακή κόντρα στη Νέα Ιωνία τονίζοντας: Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και θα πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Ελπίζω να βρεθούμε σε καλή ημέρα και να πάρουμε τους βαθμούς ώστε να παραμείνουμε σε τροχιά τίτλου’.

Ερωτηθείς, ποια στοιχεία θα κρίνουν τον αγώνα, ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός πρόσθεσε: Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις μονομαχίες. Πρέπει παράλληλα να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι διότι θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε ένα αξιόλογο σύνολο που έχει δείξει καλά στοιχεία στη μέχρι τώρα πορεία του. Παρ’ όλα αυτά, εμείς γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας, έχουμε αποδείξει ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και θα πάμε για να κερδίσουμε’.

Σε ερώτηση, εάν θεωρεί ότι η παρουσία των φιλάθλων του Ιωνικού θα παίξει ρόλο για εκείνον και τους συμπαίκτες του, ο Γιώργος Ντούλιας υποστήριξε: Σίγουρα ο κόσμος της ομάδας παίζει καθοριστικό ρόλο. Αποτελεί το Α και το Ω για εμάς και η παρουσία του μας δίνει ώθηση και ενέργεια σε κάθε ματς. Θέλουμε να είναι δίπλα μας σε κάθε ματς και θα πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για την στήριξη που μας παρέχει’.

Στη συνέχεια ο χαρισματικός άσος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας λέγοντας: Αυτό είναι κάτι θετικό αλλά δεν πρέπει να μένουμε εκεί. Όταν βάζεις γκολ και βοηθάς την ομάδα είναι σημαντικό. Μακάρι να έρθουν κι άλλα τέρματα τα οποία θα βοηθήσουν το σύλλογο. Απώτερος σκοπός είναι να πετύχουμε την άνοδο και ελπίζω να τα καταφέρουμε’.

Στον επίλογο του μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία του Ιωνικού τονίζοντας: Από τη μέχρι τώρα πορεία είμαστε ικανοποιημένοι. Παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και πιστεύω ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά και όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι’

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply