Connect with us

4ος Όμιλος

Παπασπύρου: Ένα θετικό αποτέλεσμα θα αλλάξει την ψυχολογία

Published

on

Με δυο απουσίες συνεχίζονται οι προπονήσεις στην Τριγλία Ραφήνας καθώς ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Στέλιος Γκίκας και Δημήτρης Σκαφίδας οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν σήμερα κανονικά υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Παπασπύρου ενώ αύριο θα απολαύσουν το ρεπό τους. Στο μεταξύ, ο Κυριάκος Παντζαρίδης επικοινώνησε με τον έμπειρο προπονητή ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα της Ανατολικής Αττικής μέχρι στιγμής τονίζοντας

Πιστεύω ότι η πορεία της ομάδας δεν είναι αυτή που έπρεπε βάσει της ποιότητας που διαθέτουμε σαν σύνολο. Οι ικανότητες των ποδοσφαιριστών είναι αρκετές και θεωρώ ότι αδικούμαστε από τη θέση που κατέχουμε στην κατάταξη. Πιστεύω ότι με ένα θετικό αποτέλεσμα θα αποκτήσουμε ψυχολογία και θα αλλάξει η κατάσταση στο σύλλογο. Στόχος μας είναι να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι το γήπεδο της ομάδας δεν βοηθάει να δείξουν οι ποδοσφαιριστές τις πραγματικές τους δυνατότητες γιατί είναι πάρα πολύ μικρό και υπάρχει θέμα με το αντιποδόσφαιρο που παίζουν πολλές ομάδες όταν τις υποδεχόμαστε. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα’. Ερωτηθείς, εάν θεωρεί ότι η αναβολή των αγώνων θα επηρεάσει την ομάδα του, ο Δημήτρης Παπασπύρου υποστήριξε:

Για εμάς αυτή τη στιγμή θα έχει θετική επίδραση η διακοπή διότι δεν βρισκόμασταν σε πολύ καλή κατάσταση ενώ θα μπορέσουν να αποθεραπευτούν οι ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν τραυματισμούς’.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply