Connect with us

4ος Όμιλος

Μένιος: Άδικο το αποτέλεσμα

Published

on

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Τρίγλιας Ραφήνας παραχώρησε ο τερματοφύλακας των ‘κιτρινόμαυρων’, Σίμος Μένιος όπου αναφέρθηκε στο ματς που πέρασε με τον Αστέρα Βάρης αλλά και σε εκείνο που ακολουθεί με τον Κισσαμικο καθώς επίσης και τους στόχους του. Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

Καλησπέρα Σίμο. Θα μας πεις την άποψη σου για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Βάρης;

Καλησπέρα σε όλους τους φιλάθλους της Τριγλίας Ραφήνας. Το παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αφού ερχόμασταν από άσχημο αποτέλεσμα και κακή αγωνιστική ψυχολογία. Σε αυτό το παιχνίδι κοιτάξαμε να αφήσουμε πίσω τα προβλήματα και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Κάτι το οποίο το καταφέραμε, αν και άδικο το αποτέλεσμα για εμάς. Είχαμε μία φάση για πέναλτι, το οποίο δεν μας δόθηκε. Αν μας το έδιναν, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι καλύτερο.

Την Κυριακή η Τριγλία παίζει στην έδρα της με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Κισσαμικό. Πως βλέπεις αυτόν τον αγώνα;

Πιστεύω ότι στο επόμενο παιχνίδι με τον Κισσαμικό, κάθε ποδοσφαιριστής όταν αγωνίζεται με την ομάδα που είναι πρώτη στην βαθμολογία, θέλει πάντα να δείξει και να τα δώσει όλα. Έτσι κι εγώ πιστεύω ότι όλοι θα δώσουμε τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι ο Κισσαμικός έρχεται από συνεχή καλά αποτελέσματα, αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πρέπει η Τριγλία να ανέβει λίγο παραπάνω. Και βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Είσαι νέα μεταγραφή στην Τριγλία. Ποιοι είναι οι στόχοι σου για την ομάδα;

Αν και σχετικά νέος στην ομάδα, αυτό που πιστεύω και θα προσπαθήσω, είναι να έχουμε μία καλή σεζόν.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply