Connect with us

slideshow

Η μεγάλη ντροπή του ΣΕΦ

Published

on

Για άλλη μια φορά το πολύπαθες γήπεδο του ΣΕΦ δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή των Πειραϊκών  Πρωταθλημάτων. Το «αίσχος» σε όλο του το μεγαλείο.

Αυτήν την φορά λόγω των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών ο αγωνιστικός  χώρος μπροστά στην μια εκ των δύο εστιών υπέστη καθίζηση και πλέον είναι αδύνατη η χρησιμοποίηση του . Η τρύπα που άνοιξε ήταν μεγάλη . γύρω στο ένα μέτρο διάμετρο ενώ το βάθος  ξεπερνάει το ενάμισι μέτρο !!

Για τον λόγο αυτό αναβλήθηκαν οι δυο προγραμματισμένοι για σήμερα αγώνες για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ( Πανφαληρικός- Μιθριδάτης και Πειραϊκός – Αναγέννηση Μοσχάτου ) καθώς  και οι χθεσινοί αγώνες για το πρωτάθλημα υποδομών ( Πειραϊκός – Δίας Κορυδαλλού εφηβικό και ΑΟ Καστέλλα – Αμφιάλη παιδικό)

*Για τους αγώνες της Β’ Κατηγορίας αποφασίστηκε να γίνουν το Σαββατοκύριακο 20-21 Δεκεμβρίου που δεν έχει αγώνες για το πρωτάθλημα αυτό.

*Στην επιτόπια έρευνα που έγινε χθες το πρωί στο γήπεδο παραβρέθηκαν από την ΕΠΣΠ οι κ. Σπάθας, Χολέβας, Σταματάτος Μαρούλης, , Νταλάκος καθώς και οι εκπρόσωποι των σωματείων που θα έπαιζαν σήμερα . Από τον Πανφαληρικό οι κ. Γιαννούλης, Φιγγέν, από τον Μιθριδάτη οι κ. Κούίμτζίδης , Κυπριτίς, από τον Πειραϊκό οι κ. Ανούστης , Ιωαννίδης και από την Αναγέννηση Μοσχάτου οι κ. Ορφανός, Μακαρωνάς .

Παρών και ο υπάλληλος του γηπέδου Μ. Βιντζηλαίος

*Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Πειραιά έδωσε εντολή για την  άμεση αποκατάσταση των ζημιών ωστόσο το θέμα του γηπέδου ΣΕΦ, είναι γνωστό ότι δεν πρόκειται να λυθεί αν δεν υπάρχει άμεση παρέμβαση της Πολιτείας.

Σε πρώτη φάση  εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα επιδιωχθεί συνάντηση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Π. με τον Δήμαρχο Πειραιά  κ. Γιάννη Μώραλη.

ΦΩΤΟ: Από την επίσκεψη των παραγόντων της ΕΠΣΠ και των σωματείων στο απαράδεκτο γήπεδο του ΣΕΦ. Η …τρύπα που άνοιξε από την καθίζηση του εδάφους «μιλάει μόνη της »…

sef----

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply