Connect with us

4ος Όμιλος

Σπουδαίο διπλό η Τρίγλια

Published

on

Μάγκικο και σπουδαίο διπλό πήρε η Τρίγλια Ραφήνας στο Μοσχάτο επικρατώντας με 2-1 του Εθνικού Πειραιά. Το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου κατάφερε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις σε αντίθεση με τον Εθνικό που παρέμεινε χαμηλά στην κατάταξη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο α’ μέρος και προηγήθηκαν στο 32′ με πλασέ του Μπένα, παρ’ όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν σάστησαν και κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρους τους κατάσταση. Η αρχή έγινε στο 47′ όταν ο Γκίκας με ωραία ενέργεια ισοφάρισε σε 1-1, με τον Χρυσάφη στο 59′ να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του χάρις σε εκτέλεση φάουλ. Η νίκη των κιτρινόμαυρων αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι αγωνιζόταν από το 68′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σταμπέλου με δεύτερη κίτρινη. Αμέσως μετά το ματς ο προπονητής του Εθνικού, Μαργαρίτης Χατζηαλέξης πήρε… πάνω την ευθύνη της ήττας λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής:”Θέλω να ζητήσω μία μεγάλη συγνώμη από τον κόσμο για την ήττα. Από την αρχή της χρονιάς, την αποκλειστική ευθύνη για την ομάδα και τις επιλογές των ποδοσφαιριστών τις έχω εγώ”.

Διαιτητές: Μανούχος (Αργολίδας), Πυργάκης-Σπηλιώτης (Κορινθίας)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Βουτσινάς (36′ λ. τρ. Ντούσης), Χαλκιάς, Ξενιτόπουλος, Πολυχρονίδης, Παπανικόλας (31′ Μπένα), Βελέτης, Σαμιώτης (64′ Παυλάκης), Σούφλας, Λαζανάς, Μάναλης, Λύγκος
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Παππάς, Γκίκα, Μειμάρογλου, Ντούμπερετ, Τσέπας, Σκαφίδας, Σταμπέλος, Λάσπαντζης, Βεστάκης (69′ Λαζούρας), Χρυσάφης (76′ Σταμπέλος), Ζέκιο (87′ Κολοκοτρώνης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply