Connect with us

4ος Όμιλος

Σιακάρας: ” Απαντήσεις στο γήπεδο “

Published

on

” Αρχικά θα ήθελα να καλωσορίσω στον Ιωνικό τον κ. Νίκο Παπαδάκη που επέλεξε να στηρίξει οικονομικά την προσπάθεια που κάνουμε για το καλό της ομάδας. Η παρουσία του κ. Παπαδάκη έχει χαρακτήρα ενίσχυσης μέσω χορηγιών κι άλλων μέσων και όχι εμπλοκής του στα διοικητικά.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος του Ιωνικού, Φώτης Σιακάρας, μέσω της οποίας αναφέρθηκε στις εξελίξεις που συμβαίνουν στο σύλλογο τις τελευταίες ημέρες. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Ο Ιωνικός μας, είναι ένας τεράστιος σύλλογος όπου πρέπει να ξαναβρεθεί στα μεγάλα σαλόνια. Ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί διοικώντας την ομάδα με υγεία και ανιδιοτέλεια, γι’ αυτό και δεν θα υπάρξει καμία απάντηση σε κάθε λογής “ανώνυμους” και καλοθελητές.

Η μοναδική απάντηση που θέλουμε και οφείλουμε να δώσουμε, θα είναι μέσα στο γήπεδο, με τον κόσμο μας ενωμένο και δυνατό ώστε να γράψουμε ξανά ιστορία.

Για τον λόγο αυτό, ο προγραμματισμός και οι εξελίξεις τρέχουν διαρκώς καθημερινά έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο την παύση του πρωταθλήματος. Για τις εξελίξεις που θα προκύπτουν στην προσπάθεια αυτή, οι φίλαθλοι θα μπορούν να ενημερώνονται μόνο από το επίσημο site της ομάδας.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο του Ιωνικού, καλά Χριστούγεννα με υγεία και οικογενειακή ευτυχία. ”

Λαχειοφόρος 
Εν τω μεταξύ, ξεκίνησε η διάθεση των λαχνών για την μεγάλη κλήρωση του Opel Corsa που θα πραγματοποιηθεί στις 17/3/2015

Τα σημεία διάθεσης του λαχνού είναι:

-Σύνδεσμος Rangers Αγίου Γεωργίου (Π. Τσαλδάρη 289)

-Σύνδεσμος Rangers Νέαπολης (Θυρα 4)

-Γραφεία Ιωνικού

-Μέγα μύθος Γόρδιου 1

-Du Monde cafe

-Grill House

-Barrio cafe

-ΟΠΑΠ Πλατεία Σπάθας

-Αϊβαλί

-ΟΠΑΠ (ΛΕΚΑΤΣΑΣ) Φιλαδέλφεια κ Π.Τσαλδαρη

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply