Connect with us

4ος Όμιλος

Επιστροφή Σκαφτούρου, Παντελίδη

Published

on

Επιστρέφει στον Ιωνικό έπειτα από απουσία ενός χρόνου ο Παναγιώτης Σκαφτούρος. Ο χαρισματικός επιθετικός που είχε συνδέσει το όνομά του με την ομάδα που κατέκτησε την άνοδο στην Γ’ Εθνική πριν από δυο χρόνια, επιστρέφει για να βοηθήσει εκ νέου τον σύλλογο στην προσπάθεια που κάνει για την επάνοδο στην Β’ Εθνική.
Παράλληλα σε ρυθμούς προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα επέστρεψε από εχθές ο Δημήτρης Παντελίδης, ο οποίος είχε τεθεί εκτός ομάδας από την προηγούμενη διοίκηση, και πλέον αναμένεται να αποτελέσει ακόμα μία πολύτιμη επιλογή ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Η διοικητική επιτροπή της ομάδας και ο προπονητής, βρίσκονται σε διαρκείς επαφές με παίκτες, κι αναμένεται άμεσα ή σημαντική ενίσχυση του συλλόγου με δυνατές μεταγραφές που θα αποτελέσουν πολύτιμα “όπλα” για τον νέο τεχνικό της ομάδας, Σταύρο Ηλιόπουλο. Παράλληλα θα ανακοινωθούν και αρκετές αποχωρήσεις.

– Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν ο Τάσος Κοττάκης και ο Θωμάς Μακαρονάς. Η Διοίκηση του Ιωνικού, τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Παράλληλα συνεχίζεται η διάθεση των προσκλήσεων για την χοροεσπερίδα που διοργανώνει την Παρασκευή 16/1 στο “Κόντρα Τέμπο” (Παπαναστασίου 114, Καστέλα Πειραιάς). Η πρόσκληση κοστίζει 25 ευρώ και περιλαμβάνει φαγητό, αναψυκτικά, κρασί και Ιωνικό Γλέντι μέχρι το πρωί. Η Διοικητική Επιτροπή καλή τους φιλάθλους να ενισχύσουν τον Ιωνικό με την παρουσία τους, καθώς η βοήθεια όλων κρίνεται απαραίτητη.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply