Connect with us

slideshow

Παραιτήθηκε η διοίκηση του Περαμαϊκού

Published

on

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Ο. Περαμαϊκός βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει οτι μετά τις τελευταίες εξελίξεις (συνεχόμενες παραιτήσεις μελών, αδυναμία άλλων να συνεχίσουν να προσφέρουν, ανυπαρξία οικονομικών πόρων) και σε συνδυασμό με την πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην πόλη του Περάματος, αδυνατεί πλέον να εξασφαλίσει την εύρωστη οικονομική λειτουργία του σωματείου και ως εκ τούτου δεν μπορεί να συνεχίσει να το διοικεί.

Δυστυχώς, παρά το γεγονός οτι απομείναμε πολύ λίγοι, ελπίσαμε στην επιτυχία της διακίνησης των ημερολογιών της ομάδας για να εξασφαλιστουν χρήματα για την πληρωμή ποδοσφαιριστών, φροντιστών, προπονητικού και ιατρικού τιμ, ελπίδα που αποδείχθηκε φρούδα.

Η ανταπόκριση ήταν πολύ μικρή, απόρροια της οικονομικής δυσχέρειας που έχει χτυπήσει αλύπητα την περιοχή μας και αυτό απομάκρυνε και την τελευταία ικμάδα αισιοδοξίας που είχαμε για να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία του Περαμαϊκού.

Αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μας απέναντι σε όλους τους ανωτέρω αλλά και στον φίλαθλο κόσμο του Περαμαϊκού, δηλώνουμε πλέον αδύναμοι να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις αυτές και παραιτούμαστε  αφού και μετα την τελευταία συγκέντρωση τις 15/12 στο Δημαρχείο δεν υπήρξε ανταπόκριση απο κανέναν στο κάλεσμα μας για διοικητική επάνδρωση του συλλόγου. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα καταθέσουμε  τα βιβλία, τα κλειδιά και την σφραγίδα της ομάδας στο Πρωτοδικείο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply