Connect with us

slideshow

Κ. Αρζένης: «Νιώθω όμορφα στον Ίκαρο»

Published

on

Μεταγραφές που θα προκαλέσουν αίσθηση ετοιμάζουν στον Ίκαρο Καλλιθέας . Πρόκειται για ποδοσφαιριστές κυρίως από τον  χώρο του  Αθηναϊκού  ποδοσφαίρου που θα κάνουν τη διαφορά.

Στον σύλλογο υπάρχει ικανοποίηση από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Ο νέος τεχνικός της ομάδας Κώστας Αρζένης αναφερόμενος στις εντυπώσεις του μέχρι τώρα δήλωσε σχετικά:

«Νιώθω πολύ όμορφα στον Ίκαρο. Από την πρώτη στιγμή διαπίστωσα ότι η ομάδα είναι μια αγαπημένη οικογένεια . Έχει μια πολύ καλή διοίκηση που με έχει αγκαλιάσει, ένα άξιο προπονητικό τιμ και σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε μέχρι το τέλος , χωρίς να είναι αυτοσκοπός μας η άνοδος.»

*Μεγάλη απώλεια αποτελεί για τον σύλλογο η απουσία του Νίκου Μακρή που χειρουργήθηκε πρόσφατα. Από τους υπόλοιπους τραυματίες που προέρχονται από θλάσεις ο Γεωργίου επανέρχεται σιγά- σιγά ενώ ο Τρίμπος αναμένεται να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα.

*Μέσα σε ωραίο κλίμα η διοίκηση του Ικάρου παρέθεσε συνεστίαση στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό τιμ σε ταβέρνα του Μοσχάτου ενώ τους μοίρασε και δώρα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply