Connect with us

4ος Όμιλος

Επιβεβαίωση με Κοντογουλίδη και Αθανασόπουλο

Published

on

Επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας www.stoplekto.gr που ήθελα τους Βαγγέλη Κοντογουλίδη και Διονύση Αθανασόπουλο να έχουν συμφωνήσει με τον Ιωνικό. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ιστορικής ομάδας: Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η διοίκηση του Ιωνικού εντάσσοντας στο δυναμικό της ομάδας τον Βαγγέλη Κοντογουλίδη. Ο έμπειρος επιθετικός, έχοντας πολλές παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες, συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Νίκαιας και θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του για τους επόμενους 6 μήνες αποτελώντας την αιχμή του δόρατος για τον σύλλογο. Ο Κοντογουλίδης αγωνιζόταν φέτος στον Αχαρναϊκό όντας βασικός στα περισσότερα παιχνίδια, ενώ έχει περάσει και από Πας Γιάννενα, Τρίκαλα, Πανθρακικό και Παναχαϊκή.

Την φανέλα με το αστέρι θα φορά και ο Διονύσης Αθανασόπουλος, δίνοντας ακόμα μια εξαιρετική επιλογή στον χώρο της μεσαίας γραμμής για τον προπονητή της ομάδας. Ο νεαρός μέσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αχαρναϊκό.

– Τέλος, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας δίνει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβουν οι δυο νέοι παίκτες, να αγωνιστούν στο προσεχές κρίσιμο παιχνίδι με τον Εθνικό.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply