Connect with us

slideshow

“Πολεμικό” 3-2 η Ειρήνη Πετρούπολης με Αθηναϊκο

Published

on

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που τα είχε όλα και  με διακύμανση στο σκορ  η Ειρήνη Πετρούπολης νίκησε με 3-2 τον Αθηναϊκό.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο κεφαλιά του Παναγιωτάκη. Ο Αθηναϊκός ισοφάρισε γρήγορα καθώς ο Κύλιας στο 12΄με κοντινό σουτ έκανε το 1-1΄.

Στο 30΄ο Κιουτάκ με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με 2-1 για να γίνει το 2-2 στο 45΄κααι πάλι ο Παναγιωτάκης με πέναλτι που υπέπεσε ο Κύλιας όταν ανέτρεψε τον  Γουδέλη.

Τους τρεις βαθμούς της νίκης στην Ειρήνη έδωσε στο 93΄ο Πούλιος με κεφαλιά βάζοντας συνάμα φωτιά στο αγωνιστικό χώρο.

Στο 94′ ο  Λάμπρου  αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για εξύβριση των φιλάθλων ενώ  νωρίτερα στο 45′ και συγκεκριμένα στη φάση του πέναλτι  είχε αποβληθεί ο Κύλιας με απευθείας κόκκινη.

Στο 91΄ο Κατσίπης είχε πέναλτι στο δοκάρι.

Μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε και ο Συρίγος από τον πάγκο για εξύβριση των οπαδών του Αθηναϊκού

Διαιτητές: Χαρίτος, Σαμοϊλης-Γεωργής

ΕΙΡΗΝΗ: Αλεξόπουλος, Κόντης, Μακρής (65. Δ. Βαφειάδης), Χαρισάκης, Πούλιος, Κατσίπης, Μουρίκης (76′ Τσολάνης), Αλιφτήρας (56′ Λάμπρου), Παπαδόπουλος, Παναγιωτάκης, Γουδέλης

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Παναγιωτακόπουλος (67′ Πραμάτιας (80′ λ. τρ. Γκουγκούλης)), Κορδογιάννης (46′ Γώγος), Πουρνάρας, Γιακουμέλος, Μοροσάνου, Μπουσάι, Βοτσαϊτης, Κύλιας, Σούλας, Κιουτάκ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply