Connect with us

4ος Όμιλος

Βαθμός πρωτιάς για Κισσαμικό

Published

on

Μπορεί να μην κέρδισε στη Νέα Ιωνία ωστόσο σημασία για τον Κισσαμικό έχει ότι παρέμεινε στην κορυφή και πλέον βρίσκεται μόνος πρώτος. Η ομάδα των Χανίων έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον προσφυφικό σύλλογο ωστόσο εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ήττα της Κηφισιάς στον Κρουσώνα και πλέον στρογγυλοκάθεται στην κορυφή. Οι γηπεδούχοι παρά τις απουσίες που αντιμετώπιζαν μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 42′ με σουτ του Παναγιώτη Καραχάλιου. Στην επανάληψη, οι Μπαξεβάνος έκανε όσο πιο επιθετική γινόταν την ομάδα του, με τον Τσικουδάκη στο 74′ να δικαιώνει τον Μακεδόνα τεχνικό για την επιλογή του να τον ρίξει στο παιχνίδι καθώς ισοφάρισε σε 1-1.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιάννης Ταμπραντζής) Καπούταγλης, Δημγκιόκας, Ρόππας, Σπαγγής, Αχμέτ, Τύρπος, Καραχάλιος Π. (60′ λ.τρ. Χλωρός), Βογατσάς (85′ Πρισιμιτζής), Μπάρκογλου (75′ Όγκμποε), Καραχάλιος Α., Νησαριώτης

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος) Λαζαρίδης, Φραγκουλάκης, Θωμάς, Τζανής, Κιπτίου, Κότσιας, Τσερκέζος (68′ Λώττας), Σουμπασάκης, Μπερνιδάκης, Μποτωνάκης (68′ Τσικουδάκης), Πασιαλής (77′ Βιδάλης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply