Connect with us

slideshow

H Προοδευτική 3-1 τον ΑΟΚ Φαλήρου

Published

on

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα η Προοδευτική νίκησε άνετα τον αξιόμαχο ΑΟΚ Φαλήρου με 3-1 και συνεχίζει την καταδίωξη του Κερατσινίου.

Οι «βυσσινί» που έπαιξαν σαν γηπεδούχοι λόγω τιμωρίας στο Ρέντη «καθάρισαν» το παιχνίδι μέσα σε ένα λεπτό σημειώνοντας δυο τέρματα . Στο 10’ με κοντινό πλασέ του Φώσκολου και στο 11’ με δυνατό σουτ του Ζίζηλα .

Η νεανική ομάδα του ΑΟΚ Φαλήρου που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις  μείωσε σε 2-1 στο 47’ με τον Μπρεγκάσι , αλλά γρήγορα οι Κορυδαλλιώτες( 50’)  αύξησαν και πάλι τη διαφορά με εύστοχο κτύπημα πέναλτι  του Φώσκολου ( ανατροπή Ζελέκου).

Την ευκαιρία του αγώνα έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 87’ όταν ο Μπαχά βγήκε τετ- α- τετ με τον Ζήνωνος αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Άριστος ο διαιτητής Τσαμούρης.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Ζήνωνος. Ζαφειράτος( 46 Ραπτόπουλος) . Αρκούδας(46’ Ψάρρης), Ζίζηλας, Καράκαλος, Κολιούσης , Ζελέκου, Κοσμάς,. Φώσκολος, Τσιάνος, Παπακωνσταντίνου ( 90’ Γκουντόλιας).

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ: Χαραλαμπίδης , Δουσμανόπουλος Μπαχά, Παλεστίδης Σιάκουλης, Τερζής, Καραβός, Σερεπίσος Μπόλης ( 85΄Αλεξίου) Τσιάμης( 46’ Νικολάκης ) Μπρεκάσι

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply