Connect with us

4ος Όμιλος

Φιλική νίκη κόντρα στην Κ20 του Πλατανιά

Published

on

Φιλικό παιχνίδι έδωσε την Τετάρτη το απόγευμα ο Κισσαμικός με την Κ20 του Πλατανιά, στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, επικρατώντας με σκορ 3-1.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος χρησιμοποίησε όσους ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν ή είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής στο ματς πρωταθλήματος με τη Νέα Ιωνία.

Ο Στεφανίδης στο 30′ με σουτ άνοιξε το σουτ, για να κάνει το 2-0 στο 40′ από τελική πάσα του Στεφανίδη ο Λώττας με σουτ.

Ο Μπεσού στο 50′ σημείωσε το 3-0. Στο 75′ ο Πετράκης με τη βοήθεια του δοκαριού απέκρουσε το πέναλτι του Γαλανίδη, αλλά ο ποδοσφαιριστής της Κ20 του Πλατανιά σκόραρε στην επαναφορά για το 3-1.

Διαιτητής της φιλικής αναμέτρησης ήταν ο Φραντζολάκης (Πατεράκης-Μπραουδάκης).

Π.Γ.Σ. Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Κοντοπίδης, Κοκάκης, Μαριανάκης, Ζαχ. Κομπογεννητάκης, Βιδάλης, Μπάτζιο, Λευτ. Κομπογεννητάκης, Λώττας, Τσικουδάκης, Κανελλόπουλος, Στεφανίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μπεσού, Πετράκης, Μπέκας, Πασιαλής.

Πλατανιάς Κ20 (Νίκος Μαναρώλης): Κασωτάκης, Δημητρίου, Κρασουδάκης, Στεφανίδης, Γιουρουκάκης, Παναγιωτίδης, Κοκκινάκης, Κοντορινάκης, Πεταυράκης, Φερζάι, Τσίτας.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Κολομπάκης, Γαλανίδης, Βολονάκης, Παπαδάκης, Ψυλλάκης, Λαφαζάνης, Κοκονάκης, Κελέση.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply