Connect with us

4ος Όμιλος

”Χτυπάει” Δωροβίνη!

Published

on

”Κόσμος πάει και κόσμος έρχεται” τις τελευταίες ημέρες στις τάξεις του Εθνικού, με τους ιθύνοντες του ιστορικού συλλόγου να ετοιμάζουν ενέργεια που θα προκαλέσει αίσθηση στην κατηγορία. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου έχουν προεγγίσει τον Σπύρο Δωροβίνη, με την ελπίδα να τον ντύσουν πάλι στα κυανόλευκα, μετά από 6,5 χρόνια! Ο 31χρονος άσος έχει αγωνιστεί για 1,5 χρόνο στο ιστορικό σωματείο, με το οποίο βρίσκεται κοντά σε συμφωνία. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που δεδομένα μπορεί να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με έφεση στον δημιουργικό τομέα, αλλά και στο σκοράρισμα με τα εξαιρετικά σουτ που συχνά-πυκνά δοκιμάζει όταν βρίσκεται έξω από την αντίπαλη περιοχή. Η καριέρα του είναι αξιοσημείωτη, αφού στα… κατάστιχά της περιλαμβάνονται ονόματα όπως ο Πανιώνιος και ο Ατρόμητος, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Αθηναϊκό, Ηλυσιακό, Αγία Παρασκευή, Ηλιούπολη, ΑΟ Γλυφάδας Φωστήρα και Δόξα Βύρωνα. Στο πρώτο μισό της σεζόν που διανύουμε, ανήκε στην ΠΑΕ Άλιμος.

Αξίζει να τονιστεί πως με τη φανέλα του ‘φονέα των γιγάντων’, ο Δωροβίνης είχε αναδειχθεί καλύτερος ποδοσφαιριστής στον 1ο όμιλο της Football league 2 τη σεζόν 2012-2013, καταγράφοντας 18 συμμετοχές και 9 γκολ.

Εφόσον ολοκληρωθεί η μετακίνησή του, θα πρόκειται για μία σπουδαία προσθήκη τη διάθεση του Θύμιου Γεωργούλη, με τον οποίο άλλωστε είχε συνεργαστεί πρόσφατα στον ιστορικό σύλλογο του Ταύρου.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply