Connect with us

4ος Όμιλος

Πήρε το ντέρμπι ο Εθνικός

Published

on

Μετά από 1,5 μήνα ο Εθνικός Πειραιά επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα καθώς επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου Πειραιά στο τοπικό ντέρμπι παίρνοντας σημαντική βαθμολογική ανάσα. Το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη, το οποίο είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 17/12, έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τους τρεις βαθμούς λόγω της δυσμενής βαθμολογικής θέσης που κατέχει και εν τέλει τα κατάφερε. Με τη νίκη αυτή, οι κυανόλευκοι πλασαρίστηκαν στην 10η θέση έχοντας ωστόσο ένα ματς περισσότερο από τη Νέα Ιωνία. Από την άλλη, οι Καμινιώτες απέδειξαν ότι δίκαια φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της κατάταξης όμως δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα. Μόλις στο 6′ ο Αλέξανδρος Σούφλας με ωραίο σουτ έγραψε το 1-0, αποβάλλοντας το άγχος από τις προσπάθειες των γηπεδούχων. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 87′ ο Μαρκής με σουτ από τη μικρή περιοχή

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης) Βουτσινάς, Γερόλυμος, Χαλκιάς, Μακρής, Κουκούλης, Βελέτης,  Σταφσουλάι (57′ Παυλάκης), Σούφλας, Λύγκος, Δωροβίνης (76′ Σαμιώτης), Μάναλης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Βαγγέλης Λαϊβεράς) Καρνέσης, Στεφανής, Γιαννουλάκης, Μαντζώρος, Τερζής, Στρατής, Γεωργιάδης (55′ Κατσαβριάς), Καψαλόποδας, Αργυρίου, Παναγιωτόπουλος, Σουλελές (77′ Ράπτης)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply