Connect with us

slideshow

Ανακοίνωση της ΕΠΣΠ για τα επεισόδια

Published

on

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ εκφράζει την θλίψη του, την οργή του για τις  αλήτικες ενέργειες τραμπούκων – χούλιγκαν που έδρασαν  στο τέλος του  ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – Α.Π.Ο.ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ  την Κυριακή 8.2.2015.

Τραμπουκισμοί που πλέον δεν μπορούν να αφήσουν απαθή κανέναν.

Για όλα αυτά που έγιναν στον αγώνα πλέον θα επιληφθούν τα αρμόδια όργανα  της Ε.Π.Σ.Π. – Ε.ΠΟ. η Πολιτεία , η δικαιοσύνη( Πειθαρχικές Επιτροπές, Εισαγγελείς ποδοσφαιρικοί – αθλητικοί).

Ωστόσο καλούμε την  διοίκηση του ΑΕΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ να μας διευκρινίσει  από ποια θεσμικά όργανα βρέθηκε απροστάτευτη.

Η Ε.Π.Σ.Π. πριν τον αγώνα αλλά και κατά την διάρκεια του, πήρε όλα τα απαραίτητα  μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του.

Τα θλιβερά  γεγονότα που διαδραματίσθηκαν μετά το τέλος του αγώνα και που είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ποδοσφαιριστών ,αποδεικνύουν ότι η αντίληψη που υπάρχει σε αρκετούς παράγοντες, ότι στην εξέδρα μπορούμε να λέμε και να κάνουμε ότι θέλουμε αρκεί αυτά να παραμένουν στην εξέδρα, είναι «ΒΑΘΙΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ».

Η εκνευρισμένη εξέδρα περνά τον εκνευρισμό στους  παίχτες και τα νεύρα των παικτών ανατροφοδοτούν την εξέδρα και δημιουργούν εύφορο έδαφος για την ανάπτυξη ανεγκέφαλων τραμπούκων.

Θεωρούμε ότι ο ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ είναι από τις ομάδες που έχουν καταλάβει τα παραπάνω και κατά συνέπεια δεν πρέπει να αναπαράγει λανθασμένες αντιλήψεις.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply