Connect with us

4ος Όμιλος

Θανέλλας: Δύσκολο το παιχνίδι

Published

on

Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του Αστέρα Βάρης περίμενε ότι το μήνα Φεβρουάριο, η ομάδα της Ανατολικής Αττικής θα βρισκόταν στις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Η καταπληκτική δουλειά που γίνεται από τους παίκτες, το Φώτη Θανέλλα, τη γυμνάστρια και άμεση συνεργάτιδα του έμπειρου τεχνικού, Αφροδίτη Σκαφίδας και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Κώστα Επόγλου έχει φέρει αποτελέσματα και αυτό το πιστοποιεί και η θέση που κατέχει ο σύλλογος της κατάταξης.

Ιδιαίτερα μνεία θα πρέπει να γίνει στον Κώστα Επογλου ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλή δουλειά καθώς έχει καταφέρει να διατηρήσει σε πολύ καλό επίπεδο τόσο τον Κώστα Καλδέλη που πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις όσο και στον Αλέξανδρο Λέτσο που αποτελεί το τελευταίο απόκτημα της ομάδας.

Όσον αφορά το ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΟ Κρουσώνα, οι κυανόλευκοι θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα με το τεχνικό επιτελείο να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αλέξανδρου Ντάλλα του οποίου εκδόθηκε το δελτίο. Αντίθετα, εκτός μάχης έχει μείνει ο τραυματίας Μαρινάκης. Ο Φώτης Θανέλλας αναφέρθηκε στο ματς με τους ασπρόμαυρους λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής: Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το σερί των επιτυχιών προκειμένου να σκαρφαλώσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Το ματς θα είναι δύσκολο διότι ο αντιπαλος έχει απώλεια ωστόσο από την πλευρά μας θα κάνουμε αυτό που θα ευνοήσει την ομάδα μας. Θεωρώ ότι ο κόσμος πρέπει να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο διότι την παρουσία του βάσει της πορείας που έχουμε πραγματοποιήσει την δικαιούται η ομάδα’. 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply