Connect with us

4ος Όμιλος

ΑΟ Γλυφάδας – Εθνικός 0-0

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ανάμεσα στον ΑΟ Γλυφάδας και τον Εθνικό Πειραιά, με τις δυο ομάδες να μένουν στο άσφαιρο 0-0. Μπορεί αμφότεροι να ήθελαν το τρίποντο στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή ωστόσο δεν τα κατάφεραν με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 5′ όταν ο Θωμάς είπε… όχι στην κεφαλιά του Σούφλα. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την εικόνα τους και στο 55′ παρότι ο Καραγιάννης βρήκε δίχτυα, το τέρμα ακυρώθηκε κατόπιν υπόδειξης του βοηθού για οφσάιντ. Οι κυανόλευκοι με τη σειρά τους είχαν ευκαιρίες με τους Σούφλα και Κουκουλή όμως δεν τα κατάφεραν και το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Μίκι Τσίρκοβιτς) Θωμάς, Καραγιάννης, Σινάνι (80′ Σκουρλης), Παικόπουλος, Ίλιεφ, Μπο’υμπας, Παναγόπουλος (65′ Αραμπατζής), Τορρες, Κόντης, Μήτρου (30′ Τσιτόφωτος), Πετροφ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιοως Γεωργούλης) Βουτσινάς,Χαλκιάς ,Γερόλυμος,Μακρής,Βελέτης, Κουκούλης,Παυλάκης (89′ Σαμιώτης),Σούφλας, Σταφσουλάι (80’Σταφσουλάι),Δωροβίνης,Υφαντής (87′ Παυλόπουλος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply