Connect with us

4ος Όμιλος

Τρίγλια Ραφήνας – Ατρόμητος Πειραιά 1-1

Published

on

Σε ένα ματς με αρκετή ένταση και πάθος, δείγμα της ποιότητας που διαθέτουν οι συγκεκριμένες ομάδες, Τρίγλια Ραφήνας και Ατρόμητος Πειραιά έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι στο α’ μέρος καθώς δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Στο 14′ ο Χρυσάφης επιχείρησε το σουτ, με τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου, ενώ στο 36′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής είδε το φάουλ που εκτέλεσε να έχει την ίδια κατάληξη. Η πίεση των κιτρινόμαυρων μετουσιώθηκε σε γκολ στο 43′ όταν ο Χρυσάφης με ωραία πάσα βρήκε τον Τσιούμα ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0. Στην επανάληψη, οι Πειραιώτες βελτίωσαν την εικόνα τους και σε αυτό βοήθησαν οι αλλαγές του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη. Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι στην κόντρα επίθεση ήταν κίνδυνος θάνατος αφού είχαν ευκαιρίες να… τελειώσουν το ματς με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ζέκιο στο 78′. Αυτό δεν έγινε και στο 88′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με ωραια κεφαλιά του Αργυρίου ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ(Δημήτρης Παπασπύρου) Παππάς, Τσιούμας (81′ λ.τρ. Σταμπέλος Δ.), Μεϊμάρογλου, Ντούμπερετ, Λαζούρας, Σκαφίδας, Σταμπέλος Ι., Μάντζης (74′ Ζέκιο), Βεστάκης, Χρυσάφης, Κότσι (55′ Γκίκας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Παπαδόπουλος, Στεφανής, Γιαννουλάκης (Δανασής), Τερζής, Μαντζώρος, Καψαλόποδας (60′ Παναγιωτόπουλος), Στρατής, Αργυρίου, Γεωργιάδης, Κατσαβριάς (84′ Ράπτης), Σουλελές.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply